26 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Βασίλειος Παπαγεωργίου: Για αυτές τις περιοχές υπάρχει φόβος

Πολλές περιοχές θα επιβαρυνθούν πολύ και για πολλές ώρες από την κακοκαιρία «Μπάλλος», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ. 

Όπως εξήγησε υπάρχει φόβος από τις πρώτες ώρες της Πέμπτης (14.10.2021) που μπαίνει η κακοκαιρία από τα δυτικά και επηρεάζει πρώτα τα νησιά του Ιουνίου, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά, τα παράλια της Πελοποννήσου και ανεβαίνει σιγα σιγά προς τα πάνω δηλαδή προς Βόρεια και Αττική.  

Θα επηρέασει όπως είπε και περιοχές πιο Βόρεια από το Άγιο όρος, Αμφίπολη μέχρι Θάσο και Καβάλα. «Κινείται αντίθετα με την φορά των δεικτών του ρολογιού» , είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ίδιος σημείωσε πως αύριο θα ανακοινωθούν οι περιοχές που θα είναι πιο «κόκκινες» και στις οποίες οι πολίτες πρέπει να προσέξουν παραπάνω με βάση την επικαιροποίηση των μοντέλων που τρέχουν. 

«Είμαστε έτοιμοι για όλα», δήλωσε μεταξύ άλλων, ερωτηθείς αν θα δοθεί εντολή για διακοπή κυκλοφορίας σε κάποιες περιοχές. 

Πρόσθεσε πως η αστυνομία έχει εντολές να γίνει διακοπή της κυκλοφορίας, αμέσως, σε επικίνδυνα σημεία και πως τρέχουν τα μοντέλα με την διεύθυνση σχεδιασμού για το πού θα επικεντρωθεί η μεγάλη ποσότητα νερού. 

Ακούστε όσα είπε στο ΣΚΑΪ

 

To άρθρο Κακοκαιρία «Μπάλλος» – Βασίλειος Παπαγεωργίου: Για αυτές τις περιοχές υπάρχει φόβος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ