24 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καλαϊτζάκης: «Στόχος μας είναι η νίκη»

 

Την πίστη του πως ο Παναθηναϊκός παίζει σε όλα τα ματς για τη νίκη δήλωσε ο διεθνής γκαρντ για την αναμέτρηση κόντρα στην Ρεάλ.

Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης μίλησε για την «μάχη» της Μαδρίτης μετά την διακοπή για τα «παράθυρα», επισημαίνοντας πως μπορεί το ματς μπορεί να γίνει απρόβλεπτο λόγω αυτής της κατάστασης.

«Δεν έχουμε καταφέρει να προπονηθούμε όλοι μαζί μιας και ήμασταν με τις Εθνικές ομάδες και υπήρχαν και άδειες σε κάποιους παίκτες. Ουσιαστικά σήμερα επιστρέψαμε για να προπονηθούμε όλοι μαζί. Πρέπει να κάνουμε μια καλή προπόνηση και να είμαστε απολύτως έτοιμοι γι αύριο» είπε ο διεθνής παίκτης και πρόσθεσε: «Η Ρεάλ είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα και εμείς δεν απέχουμε πολύ από εκείνη. Έχουμε δείξει καλά πράγματα αν και έχουμε κάνει κοιλιά τον τελευταίο καιρό. Στόχος μας είναι η νίκη. Δεν υπάρχει παιχνίδι που μπαίνεις και δεν το χτυπάς. Είμαστε Παναθηναϊκός».

Όσο για τα ματς και τα συνεχόμενα ταξίδια είπε: «Εγώ, ο Μωραΐτης, ο Κώστας και ο Μαντζούκας ήρθαμε κατευθείαν από τις υποχρεώσεις μας με την Εθνική και συναντήσαμε την ομάδα στο ξενοδοχείο. Είναι μια δύσκολη κατάσταση αλλά είμαστε σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Υπάρχει διάθεση και όρεξη. Στα παράθυρα η Ευρωλίγκα έστειλε σχεδόν όλους τους παίκτες. Δεν ήταν μόνο οι δικοί μας που έλειπαν. Το ίδιο θέμα είχε και η Ρεάλ και αυτό είναι ένα στοιχείο που μπορεί να κάνει απρόβλεπτο το παιχνίδι».

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ