4 Ιουλίου 2022

Καλοκαιρινό τουρνουά 5Χ5 θα διοργανώσει ο Δήμος Αγράφων. Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής

Ο Δήμος Αγράφων, στo πλαίσιο των αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων του, θα προβεί στη διοργάνωση του 5ου τουρνουά ποδοσφαίρου 5X5.

Κάθε χωριό ή ομάδα που θέλει να συμμετάσχει, θα συγκροτεί μια ομάδα από 5 έως 10 παίκτες και θα δηλώνει συμμετοχή. Οι ομάδες θα δηλώνουν ένα μέλος τους ως αρχηγό που θα έχει άμεση επαφή με τον υπεύθυνο του τουρνουά. Προς την κατεύθυνση αυτή μπορούν να βοηθήσουν και οι σύλλογοι με τα μέλη τους που θα βρίσκονται το διάστημα αυτό για διακοπές στα χωριά μας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στα γήπεδα 5X5 του Δήμου και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνονται μέχρι και την Κυριακή 24 Ιουλίου 2022. «Για τον καλύτερο προγραμματισμό του τουρνουά είναι αναγκαίο οι συμμετοχές να δοθούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των δηλώσεων συμμετοχής, θα κοινοποιηθεί στις ομάδες το πρόγραμμα διεξαγωγής των αγώνων.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής υπεύθυνη είναι η Αντιδήμαρχος κα Ηρώ Νταλαφούρα, στα τηλ. 2237351314 και 6972055500.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ