2 Οκτωβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Καρδίτσα / Υποδοχή ηρωίδας στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, δις πρωταθλήτρια Ευρώπης (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

"Πνιγμένη" στις αγκαλιές φίλων και συγγενών βρίσκεται από το πρωί του Σαββάτου η διπλά χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη.

Την δύο φορές χρυσή πρωταθλήτρια Ευρώπης στα 35 και 20 χιλιόμετρα βάδην, στο πρόσφατο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου στο Μόναχο, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, υποδέχθηκε και τίμησε σήμερα (27/8) η Καρδίτσα, σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία της πόλης, παρουσία εκατοντάδων πολιτών όλων των ηλικιών. Την πρωταθλήτρια υποδέχθηκε ο δήμαρχος Καρδίτσας, Βασίλης Τσιάκος, ο οποίος της απένειμε αναμνηστική πλακέτα. Επίσης πλακέτα δόθηκε και από τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας, Κωνσταντίνο Νούσιο.

Ο δήμαρχος Καρδίτσας στον σύντομο χαιρετισμό του, αναφερόμενος στην Καρδιτσιώτισα πρωταθλήτρια, μίλησε για ένα υγιές πρότυπο για όλη τη νεολαία, ενώ η ίδια τόνισε, πως τα λόγια είναι περιττά με την εικόνα που βλέπει, ευχόμενη στο μέλλον να «χειροκροτήσουμε πολλά παιδιά εδώ στην ίδια πλατεία και να είμαι εδώ δίπλα να καμαρώνω όπως εσείς καμαρώνετε εσείς εμένα αυτή τη στιγμή».

Στην εκδήλωση παρών ήταν και ο προπονητής της Ναπολέων Κεφαλόπουλος που επίσης έγινε δέκτης θερμών ευχών και συγχαρητηρίων από τους παρισταμένους με τον ίδιο να ευχαριστεί θερμά για την υποδοχή απονέμοντας τα εύσημα στην αθλήτρια του.

Μετά το τέλος της τελετής, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη «πνίγηκε» στις αγκαλιές φίλων, συγγενών και παιδιών που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πλατεία της Καρδίτσας για να την υποδεχθούν.

ΠΗΓΗ: karditsalive.net

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ