29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Έκλεισε μετά από 22 χρόνια το 5άστερο ξενοδοχείο “Avaris” – Συσσωρευμένα χρέη και αυξημένα έξοδα λειτουργίας

Σε διακοπή λειτουργίας, για λόγους οικονομικούς, οδηγήθηκε η μεγάλη, γνωστή ξενοδοχειακή επιχείρηση του Καρπενησίου “Avaris Hotel”, έπειτα από δύο και πλέον δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στο τουριστικό γίγνεσθαι του τόπου. Ήδη, εδώ και λίγες ημέρες οι γνωστές πλατφόρμες τουριστικής ενοικίασης δεν δέχονται κρατήσεις καταλυμάτων για το εν λόγω ξενοδοχείο.

Συσσωρευμένα χρέη και αυξημένα λειτουργικά έξοδα οδήγησαν τον ιδιοκτήτη στην απόφαση – μονόδρομο (όπως αποδείχθηκε), να βάλει λουκέτο στην επιχείρηση που άρχισε να λειτουργεί το 2001, απασχολώντας τον τελευταίο καιρό περίπου δέκα εργαζομένους.

Το Avaris Hotel

Χτισμένο στη θέση “Σωτήρα”, με άπλετη θέα στην πόλη του Καρπενησίου, το Βελούχι και την κοιλάδα της Ποταμιάς, το Avaris Hotel είχε καταγράψει μια επιτυχημένη πορεία, ενώ το 2008 είχε βραβευθεί στον διαγωνισμό Philoxenia Hotel Award ως το καλύτερο ελληνικό ξενοδοχείο βουνού ή εξοχής.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση των Ευρυτανικών Νέων

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ