Καρπενήσι / Δωρεάν τεστ ανίχνευσης κορονοϊού, το πρωί της Παρασκευής 5 Μαρτίου, στο κτήριο του ΟΑΕΔ

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Καρπενησίου, ενημερώνει για τη διενέργεια δωρεάν τεστ για κορονοϊό, το πρωί της Παρασκευής (5/3).

Σε συνέχεια των δειγματοληπτικών ελέγχων πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του Covid 19 που διενεργούνται από τον ΕΟΔΥ, καλούνται όσοι από τους δημότες επιθυμούν να κάνουν μοριακά και rapid test ανίχνευσης του Covid 19, να προσέλθουν στο κτίριο του ΟΑΕΔ Καρπενησίου την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 από τις 9:00 έως τις 11:00 π.μ. Ο έλεγχος θα διεξαχθεί δωρεάν. Οι ενδιαφερόμενοι να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους.

Δεν εφησυχάζουμε. Είμαστε σε επαγρύπνηση για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του Covid 19 και τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας”, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται έξαρση κρουσμάτων στην Ευρυτανία, με 17 περιστατικά να ανιχνεύονται χθες. Λόγω κρούσματος στο 3ο Δημοτικό Σχ. Καρπενησίου, η Β’ Τάξη του σχολείου θα συνεχίσει και την Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021 τη διδασκαλία των μαθημάτων μέσω τηλεκπαίδευσης προκειμένου να ολοκληρωθούν οι δειγματοληψίες και η διαδικασία ιχνηλάτησης. Το πρωί της Πέμπτης (4/3) διενεργήθηκαν τεστ στους συμμαθητές του παιδιού και επίκειται έλεγχος και στους εκπαιδευτικούς.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά