2 Οκτωβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Φωτιά στο λεβητοστάσιο ξενοδοχείου με έναν εγκλωβισμένο, το σενάριο άσκησης ετοιμότητας που διεξήχθη σήμερα (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Πυρκαγιά στο λεβητοστάσιο γνωστού ξενοδοχείου, διαρροή καπνού και εγκλωβισμό εργαζομένου στα μαγειρεία, προέβλεπε το σενάριο άσκησης ετοιμότητας στο Καρπενήσι

Οι εκπαιδευτικές ασκήσεις που πραγματοποιούν κάθε χρόνο οι κατά τόπους πυροσβεστικές υπηρεσίες, βοηθούν το προσωπικό του Πυροσβεστικού Σώματος να εξασκηθεί σε διάφορες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης και να είναι προετοιμασμένο για την αντιμετώπιση ποικίλων περιστατικών, ενώ παράλληλα στοχεύουν στην αύξηση της αποτελεσματικότητας των επιχειρήσεων, στη βελτίωση της συνεργασίας, της εμπιστοσύνης και της επικοινωνίας μεταξύ των ενστόλων.

Την Πέμπτη, 6 Απριλίου 2023, στις 10 το πρωί, διεξήχθη η ετήσια άσκηση της πυροσβεστικής στο Καρπενήσι. Το σενάριο προέβλεπε πυρκαγιά στο λεβητοστάσιο γνωστού ξενοδοχείου, διαρροή καπνού και εγκλωβισμό εργαζομένου στα μαγειρεία.

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ

Συμμετείχαν πυροσβεστικές δυνάμεις της ΔΙ.ΠΥ.Ν. Ευρυτανίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φουρνάς, ενώ την άσκηση παρακολούθησε και ο Περιφερειακός Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Στερεάς Ελλάδος, Αρχιπύραρχος Σίμος Αποστόλου. Πήραν μέρος, το ΕΚΑΒ Καρπενησίου, η Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας, προσωπικό της Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Ευρυτανίας, κλιμάκιο του ΔΕΔΗΕ κ.α.

Στα “Ευρυτανικά Νέα” μίλησαν ο Περιφερειακός Διοικητής, Σίμος Αποστόλου, ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών ν. Ευρυτανίας, Στέργιος Φυσέκης, και ο νέος Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου, Θωμάς Μιχαήλ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ