4 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Κηδεία Μίκη Θεοδωράκη: Η αντίδραση της κόρης του Μαργαρίτας για την απουσία της από τη Μητρόπολη

Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη απουσίαζε από τη Μητρόπολη Αθηνών και ρωτήθηκε κατά την άφιξή της, στα Χανιά. Τα λόγια που είπε μπροστά και πίσω από τις κάμερες…

Στις 19.30 το απόγευμα της Τετάρτης (08-09-2021) έφτασε στο αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης» των Χανίων η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη Μαργαρίτα με τα παιδιά και τα εγγόνια της, συνοδευόμενη από τη Δημοτική Σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης και υπεύθυνη συνοδός της οικογένειας, Λούλα Καρατζά.

Με την ίδια πτήση, έφτασαν στα Χανιά ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, και η βουλευτής Χανίων της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη. Επίσης έφτασαν και δέκα από τα μέλη της Ορχήστρας Μίκη Θεοδωράκη, για το ύστατο «χαίρε

Την Τετάρτη αίσθηση προκάλεσε η απουσία της Μαργαρίτας Θεοδωράκη από την τελετή στη Μητρόπολη, όπου πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον μεγάλο μουσικοσυνθέτη. Σε σύντομες δηλώσεις της κατά την άφιξή της στον αερολιμένα Χανίων στο Star, η Μαργαρίτα Θεοδωράκη δήλωσε ότι δεν θέλει να κάνει κανένα σχόλιο για το θέμα και επεσήμανε ότι ο πόνος της είναι μεγάλος και το μόνο που τη νοιάζει είναι η ταφή του πατέρα της. 

To άρθρο Κηδεία Μίκη Θεοδωράκη: Η αντίδραση της κόρης του Μαργαρίτας για την απουσία της από τη Μητρόπολη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy