24 Σεπτεμβρίου 2021

Κικίλιας μετά το εμβόλιο: Ζήτημα και στάση ζωής

Κικίλιας μετά το εμβόλιο: Ζήτημα και στάση ζωής

Αφού υποδέχτηκε τον Αλέξη Τσίπρα στον Ευαγγελισμό, ο Βασίλης Κικίλιας πήρε τη θέση του στην ειδική καρέκλα κι έκανε κι εκείνος το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Ήταν 15 λεπτά μετά το μεσημέρι όταν ο Βασίλης Κικίλιας κάθισε για να του κάνουν το εμβόλιο της Pfizer κατά του κορονοϊού.

Ο υπουργός Υγείας ευχαρίστησε όλους τους υγειονομικούς, οι οποίοι επί 10 μήνες δίνουν τη μάχη με τον κορονοϊό. Παρέμεινε, όπως προβλέπεται, για περίπου 10 λεπτά στον ειδικό χώρο που έχει προβλεφθεί για όλους τους εμβολιαζόμενους για τυχόν ήπιες παρενέργειες.

«Δεν είναι μόνο ζήτημα δημόσιας υγείας, είναι ζήτημα ζωής και στάση ζωής», δήλωσε μετά τον εμβολιασμό του ο Βασίλης Κικίλιας. «Χαίρομαι που βλέπω πολίτες, πολιτικοί, όλη η ελληνική κοινωνία με ομοψυχία προχωράν σε αυτήν τη στάση ευθύνης, την υπεύθυνη στάση για να μπορέσουμε να δώσουμε το παράδειγμα να εμβολιαστούμε και σιγά-σιγά να επιστρέψουμε σε μια κανονικότητα, να πάρουμε τις ζωές μας πίσω», πρόσθεσε.

Ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «το εμβόλιο είναι ασφαλές και θα είναι για όλους τους Έλληνες πολίτες», τονίζοντας πως «θα μας βοηθήσει μαζί, όμως, με τα μέσα ατομικής προστασίας, μαζί για τη φροντίδα για τις ευπαθείς ομάδες, μαζί με την προσοχή που πάντα πρέπει να επιδεικνύουμε στο να επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας και στη ζωή μας».

To άρθρο Κικίλιας μετά το εμβόλιο: Ζήτημα και στάση ζωής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ