16 Μαΐου 2022

Κιλκίς: Άρπαξαν 300.000 ευρώ από 94χρονη προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ

Εξιχνιάσθηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κλοπή μεγάλου χρηματικού ποσού από 94χρονη σε χωριό του δήμου Κιλκίς. Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο αντρών, πατέρα και γιού ηλικίας 56 και 30 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα, το πρωί της 11ης Οκτωβρίου 2021, οι δύο άνδρες προσποιούμενοι τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης γυναίκας, την οποία έπεισαν να συγκεντρώσει χρήματα μέσα σε μαξιλαροθήκη για να είναι δήθεν πιο ασφαλή, λόγω του κινδύνου πρόκλησης πυρκαγιάς από ηλεκτρολογική βλάβη.

Στη συνέχεια και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, αφαίρεσαν από την οικία της ηλικιωμένης  300.000 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση της παθούσας και διέφυγαν με όχημα.

Σημειώνεται ότι οι δύο άνδρες συνελήφθησαν στις 13 Δεκεμβρίου του 2021 για παρόμοιο αδίκημα σε περιοχή της Θεσσαλίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας και βρίσκονται έγκλειστοι σε κατάστημα κράτησης.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κιλκίς.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ