29 Νοεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

ΚΙΝΑΛ / “Γιατί στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου” – Κομματική συνάντηση στο Καρπενήσι

ρεπορτάζ από την ΄έντυπη έκδοση

Δυναμικό “παρών” έδωσαν οι πυρήνες υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου στην Ευρυτανία. Την Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2021, στις 12:00 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του ΚΙΝ.ΑΛ. στο Καρπενήσι, κομματική συνάντηση υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου για την προεδρία του Κινήματος Αλλαγής, με τη συμμετοχή -τουλάχιστον- 25 υποστηρικτών του.

Η εκδήλωση διήρκησε αρκετά και έγινε στα πλαίσια συναντήσεων υποστηρικτών του Γιώργου Παπανδρέου, σε όλη την Ελλάδα. Στη συνάντηση, που πραγματοποιήθηκε σε φιλικό κλίμα, παρευρέθηκαν στελέχη του κόμματος, αλλά και παλαιότερα μέλη του ΠΑΣΟΚ, και συζητήθηκαν οι οργανωτικές ενέργειες των εκλογικών διαδικασιών.

Υπεύθυνοι της “αυτοοργάνωσης” των πυρήνων και υποστηρικτών του ΓΑΠ σε όλη την Ευρυτανία, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στις 5 και 12 Δεκεμβρίου, για την ανάδειξη αρχηγού στο Κίνημα Αλλαγής, ορίστηκαν οι: Ταξιάρχης Σκλαπάνης και Κώστας Τάκης, από τα παλαιότερα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στην Ευρυτανία, με έντονη πολιτική παρουσία στα κοινά του τόπου.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

“Γιατί στηρίζουμε την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου”

«Η συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην κούρσα της ηγεσίας ανατρέπει τους πολιτικούς συσχετισμούς και αλλάζει τα δεδομένα για την παράταξη. Ενεργοποιεί μεγάλη μερίδα προοδευτικών πολιτών που βρίσκονταν στο πολιτικό περιθώριο ή σε άλλα κόμματα.

Η προοδευτική παράταξη μεγαλώνει δίνοντας χώρο στους πολίτες και ρόλο μέσα από τη συμμετοχή, δείχνοντας ότι δεν περισσεύει κανείς, πείθοντας τους πολίτες με τις ιδέες και τις προτάσεις.

Η προοδευτική παράταξη δεν μεγαλώνει απαξιώνοντας άλλα κόμματα και στιγματίζοντας τις ηγεσίες τους, εκβιάζοντας τη συμμετοχή των απογοητευμένων πολιτών μέσα από τεχνητά διλήμματα.

Δεν έχει εξαρτήσεις, δεν χρωστάει σε κανέναν, δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Δεν κάνει συμφωνίες με κατεστημένα, (μιντιακά, οικονομικά, κ.λπ.) που κρατούν τη χώρα δέσμια των δικών τους συμφερόντων.  Δεν δημιουργεί δίκτυα εξουσίας αλλά δίκτυα πολιτικής. Με τον Παπανδρέου δεν θα έχουμε “λίστα Πέτσα”, θα έχουμε Διαύγεια.

Υπηρετεί με συνέπεια ιδέες, αρχές, αξίες. Προς όφελος του πολίτη και της κοινωνίας. Μπορεί να μιλήσει για τα προβλήματα και τις προκλήσεις, προτείνοντας λύσεις. Για την καταπολέμηση των κάθε είδους ανισοτήτων, για την υπεράσπιση των δικαιωμάτων κάθε αδύνατης ομάδας και κοινωνικά αποκλεισμένων.

Γιατί, σε μια εποχή που απαιτούνται διεθνείς συνεργασίες και γεωπολιτικές συμμαχίες, έχει τη γνώση, τη βούληση και το κύρος να υπερασπιστεί την πατρίδα μας και τη σοσιαλδημοκρατία σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η ιστορική μας αποστολή επιβάλλει την οικοδόμηση μίας μεγάλης Δημοκρατικής Προοδευτικής Παράταξης, που θα δίνει διέξοδο και προοπτική στους πολίτες και τη χώρα για τα επόμενα 10 χρόνια, με απαντήσεις στις μεγάλες παγκόσμιες προκλήσεις».

(ΦΩΤΟ: radar.gr)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ