8 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

ΚΚΕ Ευρυτανίας / Από τους ιστορικούς Κορυσχάδες τίμησαν την επέτειο του Πολυτεχνείου

Με λίγα λουλούδια στο μνημείο των Κορυσχάδων, μπροστά από το ιστορικό σχολείο όπου διεξήχθη η Εθνοσυνέλευση του ’44, τίμησε η Κομματική Οργάνωση Ευρυτανίας του ΚΚΕ την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ανήμερα της 17ης Νοεμβρίου. Στη λιτή τελετή τηρήθηκαν τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα.

Η Κ.Ο. του Κομμουνιστικού Κόμματος, σημειώνει, μεταξύ άλλων, σε σχετικό της μήνυμα:

«Η κυβέρνηση “τίμησε” σήμερα (σ.σ. 17/11) την επέτειο του Πολυτεχνείου με βία και τρομοκρατία σε βάρος ειρηνικών διαδηλωτών που τηρούσαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Άλλωστε, επικίνδυνες για την υγεία δεν είναι οι διεκδικήσεις του λαού, αλλά η κυβερνητικές επιλογές που θυσιάζουν την υγεία όλων μας για να πλουτίζουν οι μεγαλοξενοδόχοι, οι εφοπλιστές, οι κλινικάρχες.

Επικίνδυνος για την υγεία ήταν ο συνωστισμός στις τάξεις των 25-27 μαθητών, η σαρδελοποίηση στα Μέσα Μεταφοράς, επικίνδυνες είναι οι τεράστιες ελλείψεις στις δομές υγείας και πρόνοιας. Επικίνδυνο είναι εν τέλει το σάπιο σύστημα που υπηρετούν από το Μπέργκαμο ως το Καρπενήσι.

Κι άλλοι προσπάθησαν να κυβερνήσουν με το “ματσούκι”. Όλοι ηττήθηκαν.
Η Κομματική Οργάνωση του ΚΚΕ καλεί τους Ευρυτάνες και τις Ευρυτάνισσες να είναι σε εγρήγορση. Ο αγώνας για μόρφωση, δουλειά, υγεία, δημοκρατικά δικαιώματα συνεχίζεται…».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ