13 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κολωνός: Εξαφανίστηκε 24χρονη – Επείγον σήμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Η 24χρονη Φλωροπούλου Χριστίνα εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κολωνού  στο κέντρο της Αθήνας. Σχετική ειδοποίηση από το «Χαμόγελο του Παιδιού» που εξέδωσε Missing Alert.

Σύμφωνα με το «Χαμόγελο του Παιδιού», στις 16/8/2021, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κολωνού, η Φλωροπούλου Χριστίνα, 24 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή της σήμερα στις 16/8/2021 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χριστίνα Φλωροπούλου, έχει ύψος 1,68 μ., έχει 55 κιλά βάρος, έχει μακριά μαύρα σγουρά μαλλιά, και καστανά μάτια. Φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε μπεζ τσάντα ταχυδρόμου.

Δείτε τον σχετικό πίνακα του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

To άρθρο Κολωνός: Εξαφανίστηκε 24χρονη – Επείγον σήμα από το «Χαμόγελο του Παιδιού» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ