16 Μαΐου 2022

Κομοτηνή: Δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης Covid-19 στην ΠΕ Ροδόπης

Συνεχίζεται η διενέργεια δωρεάν μαζικών δειγματοληψιών για την ανίχνευση της COVID-19 στη Ροδόπη, σε συνεργασία της Αντιπεριφέρειας με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας και στόχο την ασφάλεια και προστασία της υγείας του γενικού πληθυσμού. Σε σταθερή λειτουργία από την περασμένη εβδομάδα βρίσκεται ο νέος σταθμός δειγματοληπτικών ελέγχων για τον κορονοϊό, στο Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Ροδόπης.

15.328 δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι σε πολίτες

Στους σταθμούς, του Διοικητηρίου και της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας – που λειτουργεί από τα τέλη του Αυγούστου του 2021 – στην Κομοτηνή διενεργήθηκαν συγκεντρωτικά 15.328 δωρεάν διαγνωστικοί έλεγχοι σε πολίτες.
«Ενισχύουμε την πρόληψη, για την θωράκιση της Δημόσιας Υγείας και την προστασία των συμπολιτών μας. Στηρίζουμε έμπρακτα την εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας», δήλωσε σχετικά ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης, Νικόλαος Τσαλικίδης.

Αύριο Τετάρτη θα γίνονται rapid τεστ από 09:00 – 14:00 στις Σάπες.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα δειγματοληπτικών ελέγχων του ΕΟΔΥ στη Ροδόπη γνωστοποιούνται κάθε Δευτέρα, με ανάρτηση στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αν.Μ.Θ.- https://www.pamth.gov.gr/index.php/el/home/selidaperodopisκαι στον ιστότοπο του ΕΟΔΥeody.gov.gr σε ημερήσια βάση.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ