28 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Κοντά στη σύλληψη του κακοποιού που λήστεψε οδηγό ταξί βρίσκονται οι αρχές (video)

Στα ίχνη του κακοποιού που λήστεψε τον οδηγό ταξί την περασμένη Δευτέρα στο Χαϊδάρι και από την ταραχή του έπαθε ανακοπή και έχασε τη ζωή του βρίσκονται οι αρχές. Δύο ημέρες μετά το θάνατο του οδηγού ταξί, ο δράστης διέπραξε νέα ληστεία.

Oι αξιωματικοί της ασφάλειας αξιοποιώντας το οπτικό υλικό, έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε ένα σεσημασμένο κακοποιό, ο οποίος αναζητήθηκε, αλλά δεν βρέθηκε στα στέκια που συχνάζει. Οι κάμερες, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, έχουν καταγράψει τις κινήσεις του πριν και μετά τη ληστεία. Ο δράστης επιβιβάστηκε στο ταξί στο κέντρο της Αθήνας και με το ταξί έφτασε στο Δάσος Χαϊδαρίου στις 4 τα ξημερώματα, έβγαλε όπλο, ακινητοποίησε τον οδηγό, του άρπαξε τα χρήματα, αλλά και το κλειδί από τη μίζα που το πέταξε σε απόσταση 200 μέτρων.

Ο 51 ετών οδηγός ταξί βγήκε από το αυτοκίνητο και βρέθηκε νεκρός στις 6πμ της Δευτέρας, από υπάλληλο του Δήμου Χαϊδαρίου. Δύο ημέρες μετά ο ληστής με παρόμοια μέθοδο, επιβιβάστηκε σε ταξί στο κέντρο της Αθήνας και φτάνοντας στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, λήστεψε τον ταξιτζή που τον μετέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ