17 Μαΐου 2021

Κοντογεώργης για εμβόλια: Πάνω από 100 χιλιάδες ραντεβού σήμερα

Σε νέα φάση μπαίνει από σήμερα το εμβολιαστικό πρόγραμμα κατά του κορονοϊού στην χωρά μας. Η διεύρυνση του ωραρίου λειτουργίας των εμβολιαστικών κέντρων και η χορήγηση του μονοδοσικού εμβολίου της Johnson & Johnson, αναμένεται να «τρέξουν» ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα «Ελευθερία».

Για την πορεία των εμβολιασμών μίλησε το πρωί της Τετάρτης (5/5) στον ρ/σ ΣΚΑΪ 100,3 ο γενικός γραμματέας συντονισμού της κυβέρνησης Θανάσης Κοντογεώργης. «Σήμερα έχουν προγραμματιστεί πάνω από 100 χιλιάδες εμβολιασμοί», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι υπήρχε μεγάλη ανταπόκριση τη Μεγάλη Εβδομάδα, οπού περίπου 500 χιλιάδες συμπολίτες μας εκμεταλλεύτηκαν το άνοιγμα της πλατφόρμας και προγραμμάτισαν τα ραντεβού τους. Σημείωσε δε ότι ένα εκατομμύριο πολίτες ολοκλήρωσαν τον εμβολιασμό τους και με τις δυο δόσεις.

Ο κ. Κοντογεώργης εκτίμησε ότι μέσα στον Ιούνιο θα δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις ηλικιακές ομάδες να εμβολιαστούν. «Πρέπει να δούμε τι ραντεβού θα κλειστούν τις επόμενες ήμερες για να πάρουμε αποφάσεις για την επόμενη ηλικιακή κατηγορία και αυτό θα γίνει προς το τέλος του μηνά», ανέφερε.

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

To άρθρο Κοντογεώργης για εμβόλια: Πάνω από 100 χιλιάδες ραντεβού σήμερα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά