2 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός: «Ασφαλές το εμβόλιο της Astrazeneca για ηλικίες 18-64 ετών» – LIVE η ενημέρωση

κορονοϊός εμβόλιο

Όπως κάθε Δευτέρα, έτσι και σήμερα, 08.02.2021, γίνεται η ζωντανή ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος για το εμβόλιο κατά του κορονοϊού στην Ελλάδα, την ώρα που ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 638 νέα κρούσματα του ιού το τελευταίο 24ωρο στη χώρα.

Από αυτά, τα 321 κρούσματα -δηλαδή ξανά περισσότερα από τα μισά- εντοπίστηκαν στην Αττική και τα 80 στην Θεσσαλονίκη (σ.σ. δείτε εδώ τον αναλυτικό χάρτη της διασποράς).

click4more: Αττική: Ο κορονοϊός σφυροκοπά το κέντρο της Αθήνας – Πού βρέθηκαν τα 321 νέα κρούσματα

Για το εμβόλιο ενημερώνουν η Πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και ο Μάριος Θεμιστοκλέους γ.γ. Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

Τον λόγο πήρε αρχικά η κυρία Θεοδωρίδου, μιλώντας για την αποτελεσματικότητα του εμβολίου της AstraZeneca.

Αφού τόνισε πως το συγκεκριμένο εμβόλιο είναι ασφαλές για ηλικίες από 18 έως 64 ετών, συνέχισε μιλώντας για την παραπληροφόρηση που υπάρχει σχετικά με την γονιμότητα.

«Τεκμηριωμένες μελέτες δείχνουν ότι η γονιμότητα δεν επηρεάζεται από το εμβόλιο» είπε ξεκάθαρα, θέλοντας να αποσαφηνίσει τα πράγματα για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Κορονοϊός: Δείτε ζωντανή εικόνα από την ενημέρωση για το εμβόλιο

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Κορονοϊός: «Ασφαλές το εμβόλιο της Astrazeneca για ηλικίες 18-64 ετών» – LIVE η ενημέρωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy