Κορονοϊός / Καθημερινά τεστ από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στο Καρπενήσι. Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ελέγχων

Στο Καρπενήσι εντοπίζεται, πλέον, η μεγάλη πλειονότητα των νέων επιβεβαιωμένων κρουσμάτων. Από τον Δήμο Καρπενησίου ανακοινώθηκε το εβδομαδιαίο πρόγραμμα ελέγχων ανίχνευσης covid. Θα γίνονται καθημερινά τεστ, ώστε οι αρμόδιες αρχές να έχουν πλήρη εικόνα της τρέχουσας επιδημιολογικής εικόνας στην πόλη και να επέμβουν γρήγορα σε τυχόν διασπορά.

«Σε συνέχεια των δειγματοληπτικών ελέγχων πρόληψης και περιορισμού της διασποράς του Covid 19 που διενεργούνται από τον ΕΟΔΥ», ενημερώνει ο δ. Καρπενησίου, «θα πραγματοποιούνται δειγματοληπτικοί έλεγχοι στο κτίριο του ΟΑΕΔ Καρπενησίου με το εξής πρόγραμμα:

  • Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 12:00
  • Κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 9:00 έως τη 13:00

«Καλούνται όσοι από τους δημότες επιθυμούν να κάνουν μοριακά και rapid test ανίχνευσης του Covid 19, να προσέρχονται στο κτίριο του ΟΑΕΔ Καρπενησίου γνωρίζοντας το ΑΜΚΑ τους. Ο έλεγχος θα διεξαχθεί δωρεάν. Σε περίπτωση έκτακτης μετακίνησης του κλιμακίου του ΕΟΔΥ για δειγματοληπτικούς ελέγχους, θα υπάρχει σχετική ενημέρωση», αναφέρεται επίσης.

«Δεν εφησυχάζουμε. Είμαστε σε επαγρύπνηση για τον περιορισμό της διασποράς της πανδημίας του Covid 19 και τηρούμε αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά