2 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Κορονοϊός: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό των παιδιών

Την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα του εμβολίου κατά του κορονοϊού, υπογραμμίζει η Νικολέτα Μαστραντωνάκη, παιδίατρος επιμελήτρια Α’ ΕΣΥ, ΓΝ Παίδων Π&Α Κυριακού, στο νέο σποτ που αφορά τον εμβολιασμό των παιδιών.

Το σποτ δημοσίευσε στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας το δικό του μήνυμα προς τους γονείς.

Δείτε το νέο σποτ:

Στην ανάρτησή του, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης υπενθυμίζει ότι η μετάλλαξη Δ είναι πιο επικίνδυνη και πλήττει και τα παιδιά και υπογραμμίζει πως «το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό».

«Ξέρουμε ότι η μετάλλαξη Δ είναι πιο επικίνδυνη, πληγώνει και τα παιδιά, ενώ οι βλάβες στον οργανισμό μπορεί να είναι μακροχρόνιες. Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ήδη έχουν εμβολιαστεί 130.000 παιδιά ηλικίας 12-17, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Ξέρουμε ότι η μετάλλαξη Δ είναι πιο επικίνδυνη, πληγώνει και τα παιδιά, ενώ οι βλάβες στον οργανισμό μπορεί να είναι μακροχρόνιες. Το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό. Ήδη έχουν εμβολιαστεί 130.000 παιδιά ηλικίας 12-17, προφανώς με τη σύμφωνη γνώμη των γονιών τους. pic.twitter.com/g5a5pPnY1L

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) September 7, 2021

To άρθρο Κορονοϊός: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό των παιδιών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy