17 Ιουνίου 2021

Κορονοϊός: LIVE τα νέα μέτρα Χαρδαλιά για γυμναστήρια, δεξιώσεις, εκκλησίες και λιανεμπόριο

Όπως κάθε Παρασκευή, έτσι και σήμερα, 28.05.2021, γίνεται η ζωντανή ενημέρωση από τον υφυπουργό Προστασίας, Νίκο Χαρδαλιά, για τον κορονοϊό και την… μετά lockdown εποχή.

Μαζί του ο Γκίκας Μαγιορκίνης και ο Βασίλης Κοντοζαμάνης, με όλα τα βλέμματα να στρέφονται στα… νέα μέτρα που τέθηκαν στο τραπέζι της Επιτροπής των ειδικών και όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το newsit.gr αφορούσαν στα γυμναστήρια, τις δεξιώσεις, τις εκκλησίες και το λιανεμπόριο.

Click4more: ΕΜA: Ενέκρινε τον εμβολιασμό παιδιών 12-15 ετών με Pfizer

Όλα αυτά ενώ ο ΕΟΔΥ έχει ήδη ανακοινώσει 1.585 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο, με την Αττική να οδηγεί… σταθερά την κούρσα με 804 νέες μολύνσεις και την Θεσσαλονίκη να έπεται με 140 (σ.σ. δείτε εδώ αναλυτικά την γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων του 24ώρου).

Τον λόγο πήρε αρχικά ο Γκίκας Μαγιορκίνης, αναλύοντας τα πιο πρόσφατα επιδημιολογικά δεδομένα τόσο σε παγκόσμιο, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Για την χώρα μας, είπε πως ο συνολικός αριθμός των διαγνώσεων μειώθηκε σημαντικά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, ενώ ακόμη τόνισε πως τα εξιτήρια παραμένουν περισσότερα από τις εισαγωγές.

«Αυτά τα στοιχεία επιβεβαιώνουν ότι βρισκόμαστε σε πορεία συρρίκνωσης της πανδημίας», συνέχισε, ενώ ακολούθως αναφέρθηκε και στα self tests.

Κορονοϊός: Δείτε LIVE τις ανακοινώσεις Χαρδαλιά

Περισσότερα σε λίγο…

To άρθρο Κορονοϊός: LIVE τα νέα μέτρα Χαρδαλιά για γυμναστήρια, δεξιώσεις, εκκλησίες και λιανεμπόριο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά