5 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Κούγιας για το Λαμία – Λάρισα: «Ανεξάρτητα τι θα γίνει με τα δελτία, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά”

Κούγιας για το Λαμία – Λάρισα: «Ανεξάρτητα τι θα γίνει με τα δελτία, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά”

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε πως ο διαιτητής του αγώνα ΛαμίαΛάρισα, κ. Κουτσιαύτης, έκανε ένα μεγάλο λάθος από τη στιγμή που δεν ξεκίνησε το ματς.

Με νέες δηλώσεις του στη Nova, ο ισχυρός άνδρας της Λάρισας τόνισε ότι το άρθρο 18 του ΚΑΠ λέει πως ο ποδοσφαιριστής πρέπει να συμμετάσχει. Οπότε ξεκαθάρισε πως ότι και να γίνει στην υπόθεση με τα δελτία, ο αγώνας με τη Λαμία θα γίνει κανονικά.

Όσα δήλωσε στην εκπομπή “Η ώρα των πρωταθλητών”:

“Μετά από αυτό το σκάνδαλο που έκανε η ΕΠΟ και για το οποίο θα αποτελέσει την απαρχή της διάλυσης της εγκληματικής οργάνωσης που διοικεί το ποδόσφαιρο πίσω από την εκλεγμένη διοίκηση της ΕΠΟ, έκανε και ένα τεράστιο λάθος ο διαιτητής. Εμείς κατεβήκαμε να αγωνιστούμε κανονικά, το τι θα έκανε η Λαμία μετά ή όποιος είχε έννομο συμφέρον είναι άλλο θέμα, θα μπορούσε να κάνει ένσταση κακής συμμετοχής και να κερδίσει τον αγώνα.

Για να γίνει αυτό, έπρεπε ο διαιτητής να σφυρίξει την έναρξη του αγώνα. Το άρθρο 18 του ΚΑΠ λέει ότι ο ποδοσφαιριστής πρέπει να συμμετάσχει. Όταν δεν ξεκινήσει ο αγώνας δεν συμμετέχει κανένας ποδοσφαιριστής. Ανεξάρτητα με το τι θα γίνει με τα δελτία, το παιχνίδι αυτό θα διεξαχθεί κανονικά και είμαι βέβαιος ότι θα παίξουμε με τους κανονικούς παίκτες που εκδόθηκαν τα δελτία τους. Γιατί αυτό το τερατούργημα της ΕΙΜ θα καταρεύσει στο δικαστήριο”.

Νωρίτερα σε δηλώσεις του, ο Αλέξης Κούγιας σημείωσε πως ότι έγινε το Σάββατο θα γίνεται και στα επόμενα ματς της ΑΕΛ από εδώ και στο εξής.

“Τώρα εμείς θα προσφύγουμε στο διαιτητικό δικαστήριο, με την απόφαση του διαιτητικού δικαστηρίου δυστυχώς, βέβαια να σας πω ότι το ίδιο θα κάνουμε και σε όλους τους αγώνες από εδώ και πέρα μέχρι την ημέρα που το διαιτητικό δικαστήριο θα συνεδριάσει για να βγάλει την απόφαση του. Άρα λοιπόν σε κάθε περίπτωση για να μη δημιουργούνται παρεξηγήσεις η ΑΕΛ έχει την πεποίθηση ότι τα δελτία μας κακώς ανακλήθησαν ή μπορώ να σας το πω ως δικηγόρος Κούγιας με ότι σημαίνει αυτό θα κερδίσουμε στο διαιτητικό δικαστήριο, θα αναγκαστεί η Super League να επαναλάβει το σημερινό παιχνίδι, όποτε το επαναλάβει και όσα παιχνίδια γίνουν μέχρι να κερδίσουμε την υπόθεση στο διαιτητικό δικαστήριο και καταλαβαίνετε ότι έτσι θα διασυρθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ήδη οι διεθνείς ποδοσφαιριστές που έχουμε έχουν πάρει τις ομοσπονδίες τους για να δουν τι θα γίνει. Καταλαβαίνετε δε ότι αυτή η απόφαση καθιστά άνεργους 11 ποδοσφαιριστές τουλάχιστον για οκτώ μήνες. Για αυτό σας λέω να το πάρετε ως δεδομένο ότι η απόφαση αυτή θα ανακληθεί, θα ακυρωθεί και θα γίνουν τα παιχνίδια κανονικά.

Όμως αυτό πραγματικά διαλύει το ελληνικό ποδόσφαιρο, και αυτό αποτελεί το κύκνειο άσμα αυτής της εγκληματικής συμμορίας που χρησιμοποιεί την ΕΠΟ ως προμετωπίδα με νομίμως εντός εισαγωγικών εκλεγέντες προέδρους με νόμιμη διοίκηση στην ΕΠΟ για αυτό και η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να μην γίνουν αυτές οι εκλογές παρότι αυτοί κάθε εβδομάδα ορίζουν εκλογές. Πως συνεδρίασε αυτή η επιτροπή ιδιότητας μεταγραφών Σάββατο και μας ενημέρωσε μια ώρα πριν το παιχνίδι. Μου κάνει εντύπωση όλο αυτό. Δεν καταλαβαίνω τίποτα”.

Όσο για το τι έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα:

“Δεν έκανε τον αγώνα γιατί συμμετείχαν στην ενδεκάδα δέκα ποδοσφαιριστές που δεν είχαν δελτία. Αυτοί οι ποδοσφαιριστές συμμετείχαν από την πρώτη Ιανουαρίου σε τόσα παιχνίδια. Αν έπρεπε να εξοφλήσουμε την 1η Ιανουαρίου. Είναι για διαμαρτυρίες μας για την ΕΠΟ και για κίτρινες και κόκκινες κάρτες.

Έγινε καθαρά για να ευνοηθεί η Λαμία και να βλαβούμε εμείς γιατί αν τα παιχνίδια παίζοντας μέσα στο γήπεδο δεν θα είχαν καμία τύχη. Εμάς, εμένα δεν με θέλουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Κρατάνε στις κατηγορίες. Αυτό το καθεστώς δεν θα ισχύει και θα δικαιωθώ και δεν θα τους κάνω το χατήρι”.

To άρθρο Κούγιας για το Λαμία – Λάρισα: «Ανεξάρτητα τι θα γίνει με τα δελτία, το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy