20 Σεπτεμβρίου 2021

Κρήτη – Κορονοϊός: Έτσι έφτασαν πάνω από 10.000 εμβόλια της Pfizer – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας (pics)

Κρήτη – Κορονοϊός: Έτσι έφτασαν πάνω από 10.000 εμβόλια της Pfizer – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας (pics)

Στην Κρήτη βρίσκονται, από νωρίς το πρωί, περισσότερα από 10 χιλιάδες εμβόλια της Pfizer, κατά της covid-19.

Τα εμβόλια έφτασαν στο νησί με το πλοίο των Μινωικών Γραμμών και η μεταφορά τους έγινε με αυστηρά μέτρα ασφαλείας από δυνάμεις του Λιμενικού και της Αστυνομίας.

Την πρώτη παρτίδα εμβολίων που μεταφέρθηκε σε χώρο που την ευθύνη έχει ο Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Κρήτης, συνόδευσε ο γενικός διευθυντής του ΣΥΦΑΚ. Τα εμβόλια φυλάσσονται ήδη σε ειδικές αποθήκες και θα παραμείνουν εκεί μέχρι να ξεκινήσει η διανομή τους στα εμβολιαστικά κέντρα και στις τέσσερις περιφερειακές ενότητες του νησιού.   

Η έναρξη του πρώτου κύματος εμβολιασμών σύμφωνα με τη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Λένα Μπορμπουδάκη είναι την ερχόμενη Δευτέρα, με το σχεδιασμό να περιλαμβάνει αρχικά το υγειονομικό προσωπικό των νοσοκομείων και τις διοικήσεις των Νοσοκομείων και της 7ης ΥΠΕ.

Ο εμβολιασμός την ερχόμενη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου θα ξεκινήσει στα Νοσοκομεία στις οκτώ το πρωί και θα διαρκέσει έως τις εννέα το βράδυ. Δείτε τις εικόνες του cretalive.gr και του zarpanews.gr…

To άρθρο Κρήτη – Κορονοϊός: Έτσι έφτασαν πάνω από 10.000 εμβόλια της Pfizer – Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ