19 Ιουνίου 2021

Κρήτη: «Περιμένουμε να μας πουν ότι πέθανε η Γλυκερία μας» – Συγκίνηση από τα λόγια του συζύγου της

Σβήνουν και οι τελευταίες ελπίδες για την 44χρονη που έπαθε θρόμβωση και κρίθηκε εγκεφαλικά νεκρή, μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca. Την τραγική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί περιέγραψε ο σύζυγός της…

«Περιμένουμε την επιβεβαίωση ότι είναι κλινικά νεκρή για να διακόψουμε τις λειτουγίες λόγω του ότι τώρα είναι διασωληνωμένη», είπε ο Μανώλης Κρυοβρυσανάκης, σύζυγος της 44χρονης γυναίκας η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κρήτης μετά από επεισόδιο θρόμβωσης.

Πρόκειται για μια από τις 5 περιπτώσεις που έχουν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της AstraZeneca. «Μαζί πήγαμε και κάναμε το εμβόλιο, από το ίδιο φιαλίδιο» περιέγραψε ο σύζυγος της 44χρονης τονίζοντας πως τόσο εκείνος, όσο κι αυτή ήταν υπέρμαχοι του εμβολιασμού. 

«Μόλις άνοιξε η πλατφόρμα, χωρίς δεύτερη σκέψη, κάναμε το εμβόλιο», είπε μιλώντας στον ΣKAI. Ο ίδιος, δεν είχε κανένα σύμπτωμα έπειτα από την χορήγηση της δόσης όμως η γυναίκα του μια εβδομάδα μετά τον εμβολιασμό, ένιωσε πως δεν είναι καλά έχοντας, όπως περιγράφει ο κος Κρυοβρυσανάκης, απίστευτο πόνο στο κεφάλι και θόλωση της όρασης.

Click4more: Κρήτη: «Λιγοστές οι ελπίδες για την 44χρονη Γλυκερία» – Συγκίνηση για τη μάνα που εμβολιάστηκε με Astrazeneca

Η 44χρονη, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συζύγου της, δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Ο σύζυγός δήλωσε πως αποδέχεται πως μιλάμε για κάτι πολύ σπάνιο λέγοντας χαρακτηριστικά πως «μας έτυχε, ήμασταν στους ανθρώπους που επιβεβαιώνουμε τα νούμερα» εύλογα όμως, δεν μπορεί να νιώθει πως η γυναίκα του αποτελεί απλώς ένα νούμερο στατιστικής, ανάμεσα στα απειροελάχιστα περιστατικά.

To άρθρο Κρήτη: «Περιμένουμε να μας πουν ότι πέθανε η Γλυκερία μας» – Συγκίνηση από τα λόγια του συζύγου της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά