27 Μαΐου 2022

Κρήτη: Πού ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων

Παρατείνεται η απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και λοιπών βαρέων οχημάτων από έως τις 9 το πρωί της Τετάρτης, 26 Ιανουαρίου, λόγω των έκτακτων επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Όπως ανακοινώθηκε από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης η απαγόρευση ισχύει για τα σημεία:
Στο νομό Ρεθύμνου
– Σε όλο το τμήμα της Επαρχιακής Οδού 3 Ρεθύμνου-Αγίας Γαλήνης.
– Από τη χιλιομετρική θέση 78 (περιοχή Πανόρμου Δήμου Μυλοποτάμου) έως την χιλιομετρική θέση 106 (όρια Νομών Ρεθύμνης –Ηρακλείου) του Βόρειου Οδικού Άξονα Κρήτης.
Στο νομό Ηρακλείου
– επί της Νέας Εθνικής Οδού Χανίων –Σητείας (ΒΟΑΚ), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του οδικού δικτύου από την χιλιομετρική θέση 106 έως την χιλιομετρική θέση 127.
– επί της Εθνικής Οδού Ηρακλείου-Αγίας Γαλήνης, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας του οδικού δικτύου από την χιλιομετρική θέση 21 έως την χιλιομετρική θέση 49 καθώς και της Νέας Διάνοιξης Εθνικής Οδού από Αγία Βαρβάρα έως Αμπελούζο.
Στο νομό Λασιθίου
– στο οδικό δίκτυο της Εθνικής Οδού Χανίων-Σητείας της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου
Την προσωρινή απαγόρευση κυκλοφορίας εξαιρούνται όλα τα οχήματα έκτακτης ανάγκης, τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά οχήματα που συνδράμουν στον καθαρισμό του Εθνικού Οδικού Δικτύου.
Παρακαλούνται όλοι οι οδηγοί να αποφύγουν στο ελάχιστο τις άσκοπες μετακινήσεις, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στα παραπάνω σημεία και για την καλύτερη εξυπηρέτηση τους να συμμορφώνονται στα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ