Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της Αρκίτσας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μακράς διαρκείας θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αρκίτσας Φθιώτιδας (155,6ο χλμ -153ο χλμ), με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 5 έως τη Δευτέρα 16 Απριλίου, καθ’ όλο το 24ωρο, θα ισχύσουν οι ακόλουθες φάσεις κυκλοφοριακών ρυθμίσεων:

Α’ Φάση: Πλήρης αποκλεισμός της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την δεξιά λωρίδα, καθώς και αποκλεισμός του αριστερού τμήματος του κλάδου εισόδου κατεύθυνση προς Αθήνα.

Β’ Φάση: Με το πέρας της Α’ Φάσης θα ακολουθήσει εκτέλεση εργασιών κατά τη διάρκεια των οποίων θα ισχύσει κατάλληλη κυκλοφοριακή ρύθμιση για τον αποκλεισμό της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα. Ταυτόχρονα θα εφαρμοστεί πλήρης αποκλεισμός της ράμπας εισόδου του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Αρκίτσας με κατεύθυνση προς Αθήνα. Κατά το ανωτέρω διάστημα, οι οδηγοί με κατεύθυνση προς Αθήνα που επιθυμούν να εισέλθουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω του Α/Κ Αρκίτσας, θα ειδοποιούνται έγκαιρα με τη χρήση κατάλληλων προσωρινών σημάνσεων και θα οδηγούνται μέσω δεξιού παράπλευρου οδικού δικτύου έως τον επόμενο κόμβο (Α/Κ Λιβανατών) από όπου και θα μπορούν να εισέλθουν εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά