23 Ιουνίου 2021

Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ με «φόντο» την επιτροπή λοιμωξιολόγων

Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ με «φόντο» την επιτροπή λοιμωξιολόγων

Με ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Νάσος Ηλιόπουλος, ανέφερε ότι η «κα Πελώνη έχει αναλάβει ένα δύσκολο έργο: Την ώρα που οι μισοί υπουργοί διαφωνούν με τους άλλους μισούς και την ώρα που άλλα λέει ο πρωθυπουργός το πρωί και άλλα το βράδυ, ως εκπρόσωπος πρέπει να πείσει ότι η κυβέρνηση ακούει την επιτροπή λοιμωξιολόγων».

«Αν πράγματι, λοιπόν, ακούνε τους λοιμωξιολόγους και δεν τους αντιμετωπίζουν σαν βαστάζους των προειλημμένων πολιτικών τους αποφάσεων, ας δώσουν τα πρακτικά της επιτροπής στη δημοσιότητα. Είναι το ελάχιστο που μπορούν να κάνουν.

Click4More: Έκτακτο επίδομα για τις κλειστές επιχειρήσεις σε όλη τη χώρα – Οριστικό «όχι» για άνοιγμα σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Κοζάνη

Η κυβέρνηση έχει τρελάνει την κοινωνία με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά της και κανείς πλέον δεν καταλαβαίνει τι γίνεται» καταλήγει η ανακοίνωση του εκπροσώπου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.​

Η απάντηση της Α. Πελώνη

Λίγο αργότερα, με ανακοίνωσή της, η κυβερνητική εκπρόσωπος Α. Πελώνη, ανέφερε ως απάντηση:

«Το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ είχε χθες τη δυσκολότερη εφημερία του 2021 με 68 εισαγωγές
ασθενών θετικών στον κορονοϊό, όταν πριν από τέσσερις μέρες που εφημέρευε οι εισαγωγές
ήταν περίπου οι μισές (35). Τι ακριβώς ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ; Να αγνοήσει η Κυβέρνηση, τις εισηγήσεις των ειδικών; 
Είναι η πολλοστή φορά που ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέγει να λαϊκίσει, να διχάσει και να επενδύσει στην καταστροφή, αντί να συστρατευθεί στον τιτάνιο αγώνα που έχει αναλάβει η Πολιτεία μαζί με τους πολίτες απέναντι στον ιό».

 

 

To άρθρο Κόντρα κυβέρνησης – ΣΥΡΙΖΑ με «φόντο» την επιτροπή λοιμωξιολόγων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά