18 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κόρινθος: Συνελήφθη 46χρονος που έκανε ληστείες με απειλή πιστολιού κρότου

Δύο υποθέσεις ληστειών σε καταστήματα που είχαν διαπραχθεί στην Κόρινθο εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, που προχώρησε στη σύλληψη ενός 46χρονου.

Το απόγευμα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου, δράστης έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, μπήκε σε κατάστημα και με την απειλή πιστολιού, ανάγκασε την υπάλληλο να του παραδώσει χρήματα από την ταμειακή μηχανή και ακολούθως τράπηκε σε φυγή.
Όπως προέκυψε το προηγούμενο βράδυ, ο ίδιος δράστης είχε μπει σε άλλο κατάστημα και πάλι με την απειλή πιστολιού, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη και τον ανάγκασε να του παραδώσει χρήματα από την ταμειακή μηχανή.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας ταυτοποιήθηκε ως δράστης 46χρονος ημεδαπός, ο οποίος και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κορίνθου, σε συνεργασία με αστυνομικούς των Ομάδων Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) και Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Κορινθίας.
Σε έρευνα που έγινε στην οικία του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, πιστόλι κρότου μετά γεμιστήρα που έφερε 9 φυσίγγια, 41 φυσίγγια, κινητό τηλέφωνο, ενδύματα, σκούφο, γάντια και παπούτσια, τα οποία φορούσε κατά τη διάπραξη των ληστειών.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ