25 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κ. Βελόπουλος από Σέρρες: Στόχος τους να ερημώσει η ελληνική περιφέρεια

Μήνυμα για την ανάγκη στήριξης της Ελληνικής περιφέρειας έστειλε από τις Σέρρες ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης πραγματοποίησε περιοδεία στην πόλη των Σερρών στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και στελέχη του κόμματος στις Σέρρες ενώ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης τύπου άσκησε δριμεία κριτική προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και στους Στέφανο Κασσελάκη και Νίκο Ανδρουλάκη ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του για το αποτέλεσμα της κάλπης για την Ελληνική λύση.

Σε ερώτηση της ΕΡΤ Σερρών για την μεγάλη μείωση του πληθυσμού στο Νομό Σερρών ο Κυριάκος Βελόπουλος μίλησε για σχέδιο ερήμωσης της Ελληνικής περιφέρειας και παρουσίασε τη λύση για να μην γίνει αυτό ενώ για τα ποσοστά της Ελληνικής λύσης στις Σέρρες δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος ευχαριστώντας τους Σερραίους για αυτό, που όπως είπε, αν του δοθεί η ευκαιρία να κυβερνήσει, θα το ανταποδώσει.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε για την μείωση του πληθυσμού στο Νομό Σερρών:  

«Δεν τους ενδιαφέρει η περιφέρεια. Το παρακράτος του Κολωνακίου, το οποίο συντηρείται παρασιτικά και αμείβονται με πέντε κι έξι χιλιάδες ευρώ μισθό, ανεξάρτητες αρχές, μετακλητοί κι άλλοι, δεν ενδιαφέρεται για την επαρχία και την περιφέρεια. Δεν τους νοιάζει. Η λογική τους είναι πως θα γίνει μεγαλύτερη η Αθήνα, άσχετα αν μπορεί να επιβιώσει. Μια πόλη «τέρας» με 5 εκατομμύρια πληθυσμό. Ο μισός πληθυσμός της Ελλάδα είναι στην Αθήνα. Δεν υπάρχει σε άλλη χώρα αυτό. Αν προσθέσουμε και τη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, το 70 με 80% του πληθυσμού βρίσκεται σε τρεις πόλεις. Αυτό δείχνει μια άναρχη Αθηνοκεντρική λογική η οποία πρέπει να κατεδαφιστεί. Θα ερημώσει όλη η Ελλάδα. Υπάρχουν λύσεις όσο κι αν κάποιοι δεν το πιστεύουν, με βάση την αποκέντρωση που πρέπει να γίνει. Γιατί να πάρουν 2.5 δισεκατομμύρια ευρώ δέκα ολιγάρχες για ανεμογεννήτριες και φωτοβολταϊκά πάρκα που δεν  δίνουν θέση εργασίας και να μην τα δώσουμε τα 2.5 δισεκατομμύρια ευρώ στην Περιφέρεια σε αγρότες, κτηνοτρόφους και αλιείς ώστε να μείνουν στον τόπο τους, να έχουν την υποδομή, με τα χρήματα που θα δοθούν, για να δημιουργηθεί ένα πρόπλασα ανάπτυξης της περιοχής».

Για τα ποσοστά της Ελληνικής λύσης στο Νομό Σερρών ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε:

«Είμαι ικανοποιημένος από τον Νομό Σερρών. Θα ήμουν αχάριστος αν έλεγα ότι ο Νομός Σερρών δεν με τίμησε. Όχι μία φορά, πολλές φορές κι εγώ στη ζωή μου αχάριστος δεν ήμουνα ποτέ. Κι επειδή είναι από τους Νομούς που πραγματικά δίνει τεράστια ποσοστά στην Ελληνική Λύση, τους ευχαριστώ για ακόμη μια φορά για αυτό που κάνουν οι κάτοικοι του Νομού Σερρών για την Ελληνική Λύση και θα επιστρέψουμε δεκαπλάσια στο Νομό Σερρών αν κυβερνήσουμε, γιατί το αξίζει ο Νομός Σερρών. Γιατί από εδώ ήταν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής ο πρώτος, αυτή η μεγάλη μορφή, όπως και ο Κώστας Καραμανλής ο δεύτερος, η μεγάλη μορφή της χώρας που οδήγησε τη χώρα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, που ήμασταν 10η κάποτε και τώρα είμαστε στους 27 οι 26οι. Αυτή είναι η κατάντια του Μητσοτάκη. Έτσι έκανε τη ΝΔ, τη σημιτική ΝΔ».     

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ