7 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Κ. Πιερρακάκης: Τα λεπτά για το άνοιγμα των σχολείων της Θεσσαλίας κυλούν αντίστροφα – Θα το καταφέρουμε για τον κοινό σκοπό

To πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει τη Δευτέρα στα σχολεία της Θεσσαλίας, υπενθυμίζει με αν΄σρτησή του ο Υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης και συμπληρώνει:

«Στοίχημά μας να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία και να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. Η Θεσσαλία προσπαθεί να ξανασταθεί στα πόδια της κι εμείς είμαστε όλοι εδώ για να βοηθήσουμε αυτό να γίνει πολύ γρήγορα. Στο 3ο Δημοτικό και στο 3ο Νηπιαγωγείο Γιάννουλης, στο 1ο Δημοτικό, στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Φαλάνης, στο 1ο Δημοτικό, στο 3ο Νηπιαγωγείο, στο Γυμνάσιο, στο ΕΠΑΛ και στο Λύκειο Φαρκαδώνας, στο Νηπιαγωγείο Προδρόμου, στο σχολικό συγκρότημα ΕΠΑΛ – ΕΕΚ- ΕΝΕΓΥΛ Σοφάδων και στο 1ο και στο 3ο Δημοτικό Παλαμά, συνάντησα σήμερα ανθρώπους της Δημόσιας Διοίκησης να καταβάλλουν υπερπροσπάθεια, Δημάρχους, Διευθυντές Σχολείων, Διευθυντές Εκπαίδευσης, την περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης να λύνουν προβλήματα, να ξεπερνάνε στεγανά και αρμοδιότητες. Όλοι μαζί.

Τα λεπτά για το άνοιγμα των σχολείων κυλούν αντίστροφα και πρέπει να ξεπεραστούν δεκάδες μικρότερα ή μεγαλύτερα εμπόδια. Θα το καταφέρουμε για τον κοινό σκοπό, που είναι η επιστροφή της σχολικής κοινότητας στα θρανία με τη μέγιστη ασφάλεια. Είμαστε εδώ και θα παραμείνουμε για όσο χρειαστεί».

To πρώτο κουδούνι θα χτυπήσει τη Δευτέρα στα σχολεία της Θεσσαλίας. Στοίχημά μας να επουλώσουμε γρήγορα τις πληγές που άφησε η κακοκαιρία και να αποκαταστήσουμε την καθημερινότητα των μαθητών και των εκπαιδευτικών μας. https://t.co/RGO6hVXKjd pic.twitter.com/kasxi9kXDx

— Kyriakos Pierrakakis (@Pierrakakis) September 23, 2023

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ