28 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Λάμψη αστέρων στην “Γειτονιά των Πρωταθλητών” από τον δήμο Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης

Θα είναι όλοι εκεί. Την Πέμπτη 22 Ιουνίου με πρωτοβουλία του δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εγκαινιάζεται “Η γειτονιά των Πρωταθλητών“, η 1η μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού, όπου θα τιμηθούν όλοι οι μεγάλοι αστέρες του υγρού στίβου και όχι μόνον, που δραστηριοποιούνται σε συλλόγους της περιοχής στο ανοιχτό θέατρο “Σοφία Βέμπο” στην Βούλα.

Νίκος Κακλαμανάκης, Γιώργος Καραγκούνης, Γιώργος Μαυρωτάς, Αλεξία Καμμένου, Χάρης Παπαδιάς, η οικογένεια Αφρουδάκη, μερικά μόνον από τα εκλεκτά ονόματα στον χώρο του αθλητισμού που θα τιμηθούν, όπως επίσης και μέλη των εθνικών ομάδων πόλο που έχουν διακριθεί σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα και σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Παράλληλα θα βραβευθούν πολλά νέα παιδιά από τα αθλητικά σωματεία της πόλης που έχουν διακριθεί σε πληθώρα αθλημάτων.

Στόχος της εκδήλωσης η στήριξη και η προώθηση του Αθλητισμού στον δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, και φυσικά η έμπρακτη αναγνώριση της προσφοράς των σπουδαίων αθλητών που τίμησαν τη χώρα μας σε μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις.

Η “Γειτονιά των Πρωταθλητών” σας περιμένει στις 22 Ιουνίου και ώρα 20:30 στο ανοιχτό θέατρο “Σοφία Βέμπο” στην Βούλα (Λεωφ. Κ. Καραμανλή 14) σε μια όμορφη και γεμάτη αθλητισμό καλοκαιρινή βραδιά.

Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ