28 Ιουλίου 2021

Λαμία / Πέθανε από κορονοϊό 58χρονη υπάλληλος της Περιφέρειας. Το μήνυμα του Φάνη Σπανού

Βαρύ είναι το πένθος για τη Λαμία και την Περιφέρεια Στερεάς από τον αδόκητο χαμό της 58χρονης Χριστίνας Αλεξίου, που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών Φθιώτιδας. Η άτυχη γυναίκα, διαβάζουμε στο Lamia Fm1, έδωσε μια σύντομη αλλά γενναία μάχη με τον κορονοϊό, δυστυχώς όμως αποδείχθηκε άνιση αφού τη Μεγ. Πέμπτη υπέκυψε στις επιπλοκές της νόσου, νοσηλευόμενη στην ΜΕΘ covid του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η είδηση του θανάτου της βύθισε στο πένθος την οικογένειά της αλλά και ολόκληρη την Περιφέρεια, με τον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό να την αποχαιρετά με το παρακάτω μήνυμα:

«Η είδηση της τραγικής απώλειας της Χριστίνας Αλεξίου, συγκλόνισε όλη την οικογένεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Η Χριστίνα Αλεξίου, υπάλληλος της Διεύθυνσης Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, χάρη στην εργατικότητα, την εντιμότητα και την αποτελεσματικότητά της υπήρξε πολύτιμο υπηρεσιακό στέλεχος της Περιφέρειάς μας. Κυρίως όμως, με τον εξαίρετο χαρακτήρα της ήταν ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους όσοι είχαν την τύχη να τη γνωρίσουν.

Στην οικογένειά της εκφράζω τα πλέον θερμά μου συλλυπητήρια.

Θα θυμόμαστε τη Χριστίνα με αγάπη».

(Με στοιχεία από Lamia FM1, lamiareport.gr)

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ