17 Σεπτεμβρίου 2021

Λαϊκή Συσπείρωση: Αιχμηρή απάντηση στην πρόταση για έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου λόγω εγκαινίων του ΚΥΤ

Με μία αιχμηρή ανακοίνωση σχολιάζει η “Λαϊκή Συσπείρωση” Ανατολικής Σάμου, το αίτημα της δημοτικής παράταξης «η Σάμος αλλάζει», να συγκληθεί το δημοτικό συμβούλιο για να καθορίσει τη στάση του για το ΚΥΤ και τα εγκαίνια του το Σάββατο.

Συγκεκριμένα υπενθυμίζει ότι το δημοτικό συμβούλιο έχει από καιρό καθορίσει τη στάση του με την ψήφο όλων των παρατάξεων, πλην της “Λαϊκής Συσπείρωσης” με την κατά πλειοψηφία απόφαση του για τη δημιουργία μίας δομής 1300 ατόμων.

«Το «παζάρι» για τη χωρητικότητα δεν έχει κανένα νόημα, αλλά αποτελεί πρόσχημα συναίνεσης» τονίζει με έμφαση η δημοτική παράταξη και συνεχίζει ότι “προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και να το παίξουν αγωνιστές εκ του ασφαλούς αφού η «δουλειά» τελείωσε”.

Τέλος καλεί όλους που θέλουν πραγματικά να αντισταθούν και να απαιτήσουν να «ξηλωθεί εκ θεμελίων αυτό το τερατούργημα της καταστολής», να παρευρεθούν στο κάλεσμα του Εργατικού Κέντρου Σάμου, της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης και άλλων φορέων για συγκέντρωση έξω από το ΚΥΤ το Σάββατο, την ώρα των εγκαινίων.

www.ertnews.gr

Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ