20 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μαρία Τζομπανάκη: “Εκεί θα θαφτώ, έχω φτιάξει το μνήμα μου από το 1999”

Η Μαρία Τζομπανάκη για την αγάπη της για την Κρήτη.

Η Μαρία Τζομπανάκη παραχώρησε συνέντευξη στο Breakfast@star κι ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκε στην μεγάλη αγάπη, που τρέφει για την Κρήτη αλλά κι ότι έχει ήδη φτιάξει τον τάφο της εκεί.

«Πάντα στην Κρήτη είμαι εγώ. Όπου και να πάω η Κρήτη είναι η αναφορά μου κι εκεί θα θαφτώ. Εκεί θα τελειώσω τη ζωή μου. Το σώμα μου μόνο στην Κρήτη μπορεί να αναπαυθεί, πουθενά αλλού», λέει χαρακτηριστικά η Μαρία Τζομπανάκη.

«Από το 1999 έχω φτιάξει το μνήμα μου. Είναι το μόνο σπίτι που ξέρουμε πού θα καταλήξουμε. Θέλω να είναι εκεί. Θέλω να κοιτάζω τον Ψηλορείτη σε ένα σημείο, στα μέρη της μάνας μου, στον Μυλοπόταμο», δηλώνει η Μαρία Τζομπανάκη.

Η Μαρία Τζομπανάκη μίλησε στην εκπομπή Breakfast@Star και για την καριέρα της και τον ρόλο της ως γιαγιά.

«Το περίμενα ότι ο Σασμός θα έχει τεράστια αποδοχή. Το έλεγα στον παραγωγό μας και μου έλεγε πως έχουν αλλάξει οι εποχές. Εγώ δεν είχα σκεφτεί ποτέ τηλεοπτική επιστροφή.

Ακολουθώ την ροή της ζωής. Αν έλειπα και έβλεπα αυτή την δουλειά, θα έλεγα “εγώ γιατί λείπω;”. Είναι δώρο ζωής που παίζω με τον γιο μου», δήλωσε η Μαρία Τζομπανάκη.

Όσο για τον νέο της ρόλο ως γιαγιά, η ηθοποιός εξήγησε πως ανυπομονεί το εγγονάκι της να ξεκινήσει να μιλάει, προκειμένου να μπορεί να έχει επικοινωνία μαζί του και να καταλάβει πώς σκέφτεται.

To άρθρο Μαρία Τζομπανάκη: “Εκεί θα θαφτώ, έχω φτιάξει το μνήμα μου από το 1999” δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ