26 Σεπτεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Μεταξύ των κορυφαίων δρομέων του 2022 ο Δημήτρης Ελευθερίου, που βραβεύτηκε σε ειδική εκδήλωση στην Αθήνα

Στην ελίτ του ορεινού τρεξίματος έχει καθιερωθεί ο 38χρονος Δημήτρης Ελευθερίου, που τιμήθηκε για τις αθλητικές του επιδόσεις και διακρίσεις σε ειδική τελετή

από την έντυπη έκδοση

Τα βραβεία “RUNNERS OF THE YEAR by TihioRace”, έχουν ως στόχο να προβάλουν και να τιμήσουν τους Έλληνες δρομείς που διακρίθηκαν την χρονιά που μας πέρασε. Η εκδήλωση για τους κορυφαίους του 2022 πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες στην Αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ.

Αθλητές, προπονητές, δρομείς, εθελοντές και φίλοι του Tihiorace (διοργάνωση αγώνων ορεινού τρεξίματος στο  Τείχιο Δωρίδας), άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα για να χειροκροτήσουν τους αθλητές και αθλήτριες που επέλεξε η επιτροπή της διοργάνωσης, αποτελούμενη από τους: Δημήτρη Θεοδωρακάκο (αθλητής και προπονητής), Δημήτρη Κασίμη (προπονητής), Αργύρη Κριθαρούλα (εκδότης περιοδικού irun) και Λουκά Πρατίλα (διοργανωτής αγώνων). «Η επιτροπή δυσκολεύτηκε πολύ στην επιλογή των αθλητών αφού το επίπεδο των δρομέων στην Ελλάδα είναι πλέον πολύ υψηλό και οι επιδόσεις τους, επίσης», τονίζεται.

Μεταξύ των κορυφαίων δρομέων του 2022 επιλέχθηκε και ο Ευρυτάνας (από το Μεγάλο Χωριό) Δημήτρης Ελευθερίου, που πέρυσι διακρίθηκε σε σειρά αγώνων ανά την Ελλάδα, κατακτώντας πρωτιές και θέσεις στο βάθρο. Με «όχημα» τη σκληρή προσπάθεια, ο 38χρονος αθλητής, που πρωτοξεκίνησε να τρέχει στα μονοπάτια της Καλιακούδας, έχει επιτύχει αλματώδη εξέλιξη τα τελευταία χρόνια και δικαίως -βάσει αποτελεσμάτων- συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων του εγχώριου trail running (ορεινό τρέξιμο).

Στη γιορτή στην Αθήνα, βραβεύτηκαν οι: Αναγνώστου Μάριος, Κάσσου Μαρία, Πιτσώλης Χαράλαμπος, Κωνσταντινοπούλου Βασιλική, Ζησιμόπουλος Φώτης, Λαλιώτη Γεωργία, Πούρικας Μανώλης, Πλακετάς Κοσμάς, Γιαζιτζίδου Χριστίνα, Θεοδωρακάκος Δημήτρης, Ελευθερίου Δημήτρης, Μάλαϊ Μαρία, Τζαβάρα Νικολέτα, Παραδεισόπουλος Κωνσταντίνος, Σιούτης Στέργιος, Δούσης Παναγιώτης, Κραγιόπουλος Παύλος, Ιωάννου Ιωάννης, Τσεκίνι Σόνια.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ