8 Ιουνίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Στο σπίτι με κορονοϊό, ο Περιφερειάρχης Στ. Ελλάδας, Φάνης Σπανός. Δεν πρόλαβε να κάνει την τρίτη δόση

Στο σπίτι με την οικογένειά του, ακολουθώντας το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που ισχύει, βρίσκεται ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κ. Φάνης Σπανός, καθώς διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος με ανάρτησή του, η οποία έχει ως εξής: 

“Καλησπέρα και χρόνια πολλά!

Πριν από λίγο διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό. Παρότι στην Περιφέρεια, αλλά και στο σπίτι τηρούμε με προσοχή τα μέτρα ασφαλείας, δυστυχώς δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος… Ευτυχώς, η Μαρία και τα παιδιά είναι αρνητικοί.

Όντας δυο φορές εμβολιασμένος, το περνάω ήπια, με συμπτώματα απλού κρυολογήματος. Δυστυχώς, για λίγες μέρες δεν είχα προλάβει να κάνω την τρίτη δόση.

Ξέρω ότι όσοι δεν έχετε κάνει καθόλου εμβόλιο, πιθανότατα είστε κατασταλλαγμένοι στο να μην το κάνετε. Όμως, έχοντας πλέον και την προσωπική εμπειρία, οφείλω να το πω. Ξανασκεφτείτε το, βγάζοντας από το μυαλό τις όποιες προκαταλήψεις, φοβίες, ή άλλες μη επιστημονικές προσεγγίσεις. Και όσοι δεν έχετε κλείσει τρίτη δόση, κάντε το γρήγορα.

Έχουν χαθεί σε τροχαία πολλοί άνθρωποι που φορούσαν κράνος στη μοτοσικλέτα τους. Και φυσικά ζουν άνθρωποι που δεν φόρεσαν ποτέ κράνος. Παρόλα αυτά, ξέρουμε ότι το κράνος σώζει ζωές. Το εμβόλιο είναι το «κράνος» μας, στη «σύγκρουση» με τον covid. Φορέστε το!

Ευχαριστώ για τις ευχές σας! Τις επόμενες μέρες δουλεύουμε με αμείωτη ένταση, αλλά από το σπίτι. Να περάσετε όμορφα τις γιορτινές μέρες με την οικογένεια και τους αγαπημένους φίλους!”.

Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Πριν από λίγο διαγνώστηκα θετικός στον κορωνοϊό. Παρότι στην Περιφέρεια, αλλά και στο σπίτι…

Δημοσιεύτηκε από Φάνης Σπανός στις Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2021
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ