16 Ιουνίου 2021

Με την πρώτη δόση κατά της Covid-19 εμβολιάστηκε ο Δήμαρχος Καρπενησίου

Με την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer εμβολιάστηκε την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021 το πρωί, ο δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης. 

Εισερχόμενος στο εμβολιαστικό κέντρο του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου, ο κ. Σουλιώτης συνομίλησε με το προσωπικό και τους πολίτες που περίμεναν τη σειρά τους, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στους αρμόδιους για την ορθή εφαρμογή της διαδικασίας εμβολιασμού.

“Πρόκειται για μια απλή διαδικασία ευθύνης απέναντι στους εαυτούς μας και στους άλλους που διεξάχθηκε με απόλυτη οργάνωση από το προσωπικό του εμβολιαστικού κέντρου στο Νοσοκομείο μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για την άψογη τήρηση της διαδικασίας”, τόνισε ο δήμαρχος.

«Έκανα κι εγώ το χρέος μου ως πολίτης, για να ορθώσουμε όλοι μαζί ένα τείχος προστασίας απέναντι στην πανδημία. Καλώ όλους τους συμπολίτες μου να εμβολιαστούν. Για να μπορέσουμε να επιστρέψουμε στην κανονικότητα, να ξαναπάρουμε τις ζωές μας πίσω και όλοι μαζί να χαρούμε την επόμενη περίοδο. Σεβόμαστε και ακολουθούμε τις οδηγίες των επιστημόνων, τηρούμε τα μέτρα της πολιτικής προστασίας, λειτουργούμε με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, μένουμε ασφαλείς!”, δήλωσε ο κ. Σουλιώτης.

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά