5 Δεκεμβρίου 2022

ΜΕΝΟΥ

Με τους Διευθυντές Εκπαίδευσης Ευρυτανίας συναντήθηκε ο Δήμαρχος Αγράφων – Μείζον ζήτημα η θέρμανση στα σχολεία

Συνάντηση εργασίας στο Κερασοχώρι, με θέμα συζήτησης τη νέα σχολική χρονιά στις μονάδες του Δήμου Αγράφων.

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου, στο Κερασοχώρι, μεταξύ του Δημάρχου Αγράφων κ. Αλέξη Καρδαμπίκη και των Διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης κ.κ. Βασίλη Σταυρόπουλου και Γιώργου Γιάννακα αντίστοιχα. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν επίσης η Αντιδήμαρχος Αγράφων, υπεύθυνη για τα θέματα Παιδείας και Πολιτισμού κα Αννέτα Κοτρώνα καθώς και ο προϊστάμενος εκπαιδευτικών θεμάτων κ. Γιάννης Οικονομίδης.

Στην ατζέντα τέθηκαν πολλά ζητήματα με κυριότερο το ζήτημα της ενεργειακής κρίσης καθώς πρόκειται για φλέγον θέμα το οποίο επηρεάζει άμεσα την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, ειδικά στον ορεινό Δήμο Αγράφων. Επίσης έγινε μια άτυπη «αξιολόγηση» των υπαρχουσών υποδομών και συζητήθηκαν τρόποι βελτίωσης που θα συμβάλλουν στην καλύτερη και πιο ομαλή εκπαιδευτική διαδικασία.

«Οι δύο πλευρές έχουν μια καλή συνεργασία και είναι πρόθυμοι να συμβάλλουν τα μέγιστα προκειμένου να επιτευχθεί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για μαθητές και εκπαιδευτικούς», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δ. Αγράφων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ