29 Μαρτίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Με 10 Πυροσβέστες συμμετέχει στη μεγάλη φωτιά στο Πετρωτό Φθιώτιδας η Πυροσβεστική Διεύθυνση Ευρυτανίας

Η Πυροσβεστική Διεύθυνση Ευρυτανίας, συμβάλλει στη μάχη με τη φωτιά με 10 πυροσβέστες.

Συνεχίζεται εδώ και 15 ώρες η μάχη των πυροσβεστικών δυνάμεων με τη φωτιά στο χωριό Πετρωτό του Δομοκού. Οι έντονοι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, έχουν δυσκολέψει τις προσπάθειες των πυροσβεστών μιας και η φωτιά που ξέσπασε τα ξημερώματα αναζωπυρώθηκε τις μεσημεριανές ώρες και σχημάτισε δύο μέτωπα, ενώ έχει πορεία πλέον προς τη θεσσαλική πλευρά.

Μέχρι πριν από το μεσημέρι τα μέτωπα της φωτιάς απειλούσαν το χωριό Πετρωτό, αλλά τα σταμάτησαν οι επίγειες και εναέριες δυνάμεις. Μετά το μεσημέρι ο αέρας έχει αλλάξει την πορεία της φωτιάς οδηγώντας την προς τη θεσσαλική πλευρά χωρίς να απειλείται ωστόσο κανένα χωριό.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετέχουν 38 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 2 ομάδες της ΕΜΟΔΕ, με τη βοήθεια εναέριων μέσων (PZL, Air Tractor και Canader), ενώ ενισχύονται οι επίγειες δυνάμεις και από τη Λάρισα.

10 Πυροσβέστες από Ευρυτανία

Η Πυροσβεστική Διεύθυνση Ευρυτανίας, συμβάλλει στη μάχη με τη φωτιά με 10 πυροσβέστες, 6 άνδρες από την  Πυροσβεστική Υπηρεσία Καρπενησίου και 4 άντρες από το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Φουρνάς.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ