1 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Μιχάλης Καλογήρου: Πως κατάλαβε ότι νοσεί με κορονοϊό – Σε καραντίνα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Μιχάλης Καλογήρου: Πως κατάλαβε ότι νοσεί με κορονοϊό – Σε καραντίνα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ίδιος ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και μέχρι σήμερα στενός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Μιχάλης Καλογήρου ανακοίνωσε με ανάρτησή του στο Facebook ότι νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο Σωτηρία. 

Ο κ. Καλογήρου σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr συμμετείχε χθες μέσω τηλεδιάσκεψης σε σύσκεψη με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι επίσης σε καραντίνα αφού βρέθηκε θετικός ο γιος του Ορφέας. Και ήταν καλά. Μέσα σε λίγες ώρες μετά την σύσκεψη όμως ο κ. Καλογήρου ανέβασε υψηλό πυρετό και μετρώντας το οξυγόνο του με ένα οξύμετρο διαπίστωσε ότι ήταν ανησυχητικά χαμηλά.

Αμέσως έσπευσε στο νοσοκομείο Σωτηρία όπου και νοσηλεύεται με λοίμωξη του αναπνευστικού. 

Έγραψε στο Facebook: «Χθες διαγνώστηκα θετικός στον Covid και νοσηλεύομαι λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.Οι συνεργάτες και οι επαφές των τελευταίων ημερών έχουν ειδοποιηθεί προκειμένου να λάβουν τα αναγκαία μέτρα ελέγχου και προφύλαξης. Ευχαριστώ θερμά τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου Σωτηρία και εύχομαι σε όλες και όλους, που δίνουμε αυτή τη μάχη, γρήγορη ανάρρωση».

Κι άλλοι σε καραντίνα ανάμεσά τους και ο Νάσος Ηλιόπουλος

Την περασμένη Τρίτη ο κ. Καλογήρου συμμετείχε σε σύσκεψη στην Κουμουνδούρου με αποστάσεις και μάσκες. Σε αυτήν συμμετείχαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ανάμεσά τους και ο εκπρόσωπος Τύπου Νάσος Ηλιόπουλος. Όλοι πλέον έχουν μπει σε προληπτική καραντίνα. 

Ρεπορτάζ: Ελένη Καλογεροπούλου

To άρθρο Μιχάλης Καλογήρου: Πως κατάλαβε ότι νοσεί με κορονοϊό – Σε καραντίνα πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy