19 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μουσικό Κουτί με Μάριο Φραγκούλη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη (video)

Μουσικό Κουτί με Μάριο Φραγκούλη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη (video)

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη ανοίγουν κι απόψε το «Μουσικό Κουτί» για να γεμίσει τον τηλεοπτικό αέρα με πολλά ωραία τραγούδια και με σκοπό να κάνει τους τηλεθεατές να περάσουν καλά.

Οι καλεσμένοι του Νίκου Πορτοκάλογλου στο «Μουσικό Κουτί» του, ο Μάριος Φραγκούλης και η  Ελεωνόρα Ζουγανέλη ενώνουν τις φωνές τους, ξαφνιάζουν και γοητεύουν με σπουδαίες ερμηνείες, ενώ  παράλληλα αποκαλύπτουν πολλά άγνωστα στο ευρύ κοινό, αλλά και… μεταξύ τους.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου της ΕΡΤ1, «ο Μάριος Φραγκούλης μοιράζεται με τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τη Ρένα Μόρφη τις επιτυχίες αλλά και τις… αποτυχίες της ζωής του: «Από μικρή ηλικία θεωρούσα ότι είχα αποτύχει ως παιδί απέναντι στους γονείς μου σε ηλικία τεσσάρων ετών. Από τότε μπήκε μέσα μου αυτό το… ζουζούνι, αυτό το πείσμα, ότι θα σας αποδείξω πόσο λάθος κάνατε που με αφήσατε». 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη θυμάται τη στιγμή που η μουσική την έκανε να κλάψει με αναφιλητά: «Eίχαν γυρίσει οι γονείς μου από κάποιο μαγαζί πολύ αργά και με βρήκαν στο κρεβάτι… Κάναμε αγκαλιές και ο μπαμπάς μου είχε πάρει μια φυσαρμόνικα και αυτοσχεδίασε, μου έπαιξε μία μουσική του Χατζιδάκι μαζί με κάτι από ελληνικό κινηματογράφο. Τότε δεν ξέρω τι με έπιασε και έβαλα τα κλάματα. Έκλαιγα με αναφιλητά και μου έλεγε ο μπαμπάς μου “δεν είναι κακό, Ελεωνόρα μου, να σε συγκινεί ένα τραγούδι. Είναι απολύτως φυσιολογικό”. “Με πονάει η κοιλιά μου, δεν καταλαβαίνεις” του έλεγα, ντράπηκα παρά πολύ… Μετά σκεφτόμουν, τι με έπιασε και έκλαιγα; Αυτή ήταν η πρώτη σπίθα για να ασχοληθώ με το τραγούδι!». 

Στη διάρκεια της εκπομπής ο Μάριος Φραγκούλης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη συνειδητοποιούν ότι έχουν ξανασυναντηθεί πριν από αρκετά χρόνια, χωρίς όμως να το ξέρουν… Η πρώτη φορά ήταν όταν ο Μάριος πρωταγωνιστούσε στους «Άθλιους», στη σκηνή του West End και η Ελεωνόρα ήταν στο κοινό. «Σε έχω δει σ’ αυτή την παράσταση ως παιδί με τους γονείς μου στην Αγγλία. Ο πατέρας μου μού είπε ότι είναι Έλληνας ο πρωταγωνιστής και δεν τον πίστεψα… Πέρασαν τα χρόνια και όταν βρεθήκαμε στις πρόβες της εκπομπής, ρώτησα τη συνεργάτιδά σου… για να είμαι σίγουρη ότι ήσουν εσύ». Η δεύτερη ήταν στον διαγωνισμό της Μικρής Άρκτου, στον οποίο έλαβε μέρος η Ελεωνόρα και ο Μάριος ήταν παρών. «Ήμουν και εγώ εκεί την ημέρα που τραγούδησες, ήταν και η Νατάσα (Μποφίλιου) και θυμάμαι τις παρατηρήσεις που κάναμε με τον Παρασκευά (Καρασούλο)… Αυτή είναι φωνάρα λέγαμε για σένα και τη Νατάσα! Να τις πάρεις και τις δύο, του λέω, έχουν τρομερό ταλέντο». 

Απόψε λοιπόν, στις 10, το «Μουσικό Κουτί» ανοίγει για μία ακόμα φορά και ο Νίκος Πορτοκάλογλου με τη Ρένα Μόρφη υποδέχονται τον Μάριο Φραγκούλη και την Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Απολαύστε τρία από τα τραγούδια που θα ακουστούν στη σημερινή εκπομπή.

Ο Μάριος Φραγκούλης μάς πάει μια αξέχαστη «Βόλτα»

«Αν μια φορά ρωτούσες» τραγουδά η Ελεωνόρα Ζουγανέλη

«Γέλα Πουλί μου»: Μάριος Φραγκούλης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Νίκος Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη

To άρθρο Μουσικό Κουτί με Μάριο Φραγκούλη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ