25 Σεπτεμβρίου 2021

Μπαίνει στον πάγο το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος»

Αλλαγές στα σχέδιά τους κάνουν στον ΑΝΤ1 αποφασίζοντας να παγώσουν το τηλεπαιχνίδι, ώστε να διαπιστώσουν και πώς θα κινηθεί η αγορά τους επόμενους μήνες.

Όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr τη νέα σεζόν ο σταθμός του Αμαρουσίου θέλει να βγάλει στον αέρα το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» και να προβάλλεται στο prime time του σαββατοκύριακου. Η αρχική τους επιθυμία ήταν το τηλεπαιχνίδι να ξεκινήσει στις αρχές της νέας σεζόν και για το λόγο αυτό μάλιστα μετακίνησαν για αργότερα το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με σκοπό να το βγάλουν στις αρχές της καινούργιας χρονιάς, ώστε να μην πέσει πολύ… βαρύ το κόστος τους τελευταίους μήνες της τρέχουσας χρονιάς. Ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στον ΑΝΤ1, φαίνεται πιο πιθανό το «Ελλάδα» να βγει αυτή τη χρονιά, αφού προς το παρόν πάγωσαν τον «Εκατομμυριούχο» για… next year.

Ακόμα δε, δεν έχει οριστικοποιηθεί ότι το τηλεπαιχνίδι θα το παρουσιάσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ στο κανάλι του Αμαρουσίου θέλουν να κάνουν δοκιμαστικά και με άλλα πρόσωπα, όπως γίνεται αυτό τον καιρό για το ποιος θα παρουσιάσει το «Ελλάδα» με αρκετούς να έχουν δοκιμάσει τις ικανότητές τους επιθυμώντας να βρεθούν στο τιμόνι του.

Έτσι λοιπόν, τις τελευταίες ημέρες του Ιούλιου… καθώς όλα αλλάζουν… σκοπός του ΑΝΤ1 είναι ο «Εκατομμυριούχος» να βγει στο δεύτερο μισό της νέας σεζόν, δηλαδή από τον Φεβρουάριο του 2022. Βέβαια όλα θα εξαρτηθούν τελικά και από την πορεία του σταθμού τους πρώτους μήνες, αλλά και ευρύτερα από την… κίνηση της διαφημιστικής αγοράς, αφού έτσι θα κριθεί και αν ο «Εκατομμυριούχος» θα δίνει το παρών το σαββατοκύριακο, ή μόνο τη μία από τις δύο ημέρες…!

To άρθρο Μπαίνει στον πάγο το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ