30 Ιανουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει για εμένα ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία»

Χείμαρρος η Μυρτώ Αλικάκη.

Στο “Ποιος είναι πρωινιάτικα” φιλοξενήθηκε η Μυρτώ Αλικάκη, όπου ανάμεσα σε άλλα μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις στο θέατρο αλλά και σε άσχημα σχόλια που έχει ακούσει για την ίδια.

Πιο συγκεκριμένα, η Μυρτώ Αλικάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πολλές φορές ακούμε κάτι ή βλέπουμε κάτι αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για αυτό το κάτι μπορούμε να ξέρουμε που μπορεί να φτάσει ή τι μπορεί να είναι. Είναι δύο τελείως διαφορετικά πράγματα.

Επίσης, φαντάζομαι θα συμφωνήσεις μαζί μου, επειδή και για σένα θα έχουν ακουστεί κάποια πράγματα όπως και για μένα και έχουν έρθει να μου τα πουν άνθρωποι, τα οποία ήταν εντελώς ανυπόστατα, δεν δίνω πάντα και τρομερή βάση σε όλα αυτά».

«Δύο πράγματα έχω ακούσει βασικά για μένα… Ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία, επειδή είμαι αδύνατη. Δεν έχει σημασία αν πάντα ήμουν αδύνατη, ακόμη κι αν αδυνάτισα κάποια στιγμή, τίποτα από τα δύο δεν έχουν σχέση με τη ζωή μου.

Αλλά όταν λέω καμία σχέση, εννοώ καμία σχέση» πρόσθεσε η ηθοποιός στην πρωινή εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο OPEN.

«Στα social media νιώθω πως είναι μάστιγα το γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ξαφνικά η αίσθηση ότι έχουμε μια απίστευτη δήλωση επειδή μπορούμε να μπούμε στο ίντερνετ και να κάνουμε ένα σχόλιο από τον καναπέ μας».

To άρθρο Μυρτώ Αλικάκη: «Έχω ακούσει για εμένα ότι είμαι εθισμένη στην κοκαΐνη και ότι έχω ανορεξία» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy