29 Σεπτεμβρίου 2021

«Μυστικοί» αστυνομικοί στα «κόκκινα νησιά» με κάμερες σε βίλες και κλαμπ – Όλο το σχέδιο

Το… καμπανάκι της συμμόρφωσης χτύπησε από τον Νίκο Χαρδαλιά αναφορικά με την τήρηση των μέτρων σε 8 νησιά καθώς τα επιδημιολογικά δεδομένα είναι οριακά και η πίεση στο σύστημα υγείας εντονότατη. Έτσι, έρχονται πλέον πιο αυστηροί και εντατικοί έλεγχοι από ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικό.

Αντί για lockdown… έλεγχοι!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, θα γίνονται «τετραπλοί» έλεγχοι από τους αστυνομικούς στα μαγαζιά. Οι έλεγχοι θα είναι επαναλαμβανόμενοι με περάσματα από τα ίδια μπαρ και… σοκάκια για αποτροπή όρθιων και συνωστισμού.

Αρχικά θα γίνεται επίπληξη και μετά 2.000 ευρώ και λουκέτο 7 ημερών.

Υπενθυμίζεται ότι σε Ίο και Πάρο υπήρξε ενίσχυση αστυνομικών από την Αθήνα. Τριάντα στο ένα και άλλοι 30 στο άλλο ενώ θα υπάρχουν 20μελή κλιμάκια αστυνομικών στα υπόλοιπα 6 «κόκκινα» νησιά.

Παράλληλα, 730 δόκιμοι αστυφύλακες θα διανεμηθούν στα επίφοβα νησιά για τον ίδιο λόγο ενώ «μυστικοί» αστυνομικοί με κάμερες θα μπαίνουν σε βίλες και κλαμπ.

Στο ίδιο πλαίσιο γίνεται «σκανάρισμα» στα social media για καλέσματα σε πάρτι και συγκεντρώσεις.

Πρόστιμα μέχρι και 50.000 ευρώ

Τα προηγούμενα 24ωρα έγιναν 4 συλλήψεις και 54 παραβάσεις… όρθιων σε νυχτερινά καταστήματα.

Χουλάκια Μυκόνου: Τα ξημερώματα έγινε η 1η εισβολή σε κορωνοπάρτι, ευνοούσε το γεγονός ότι ήταν ένα συγκρότημα με 5 βίλες, σε μία από τις οποίες γινόταν πάρτι με 80 άτομα και οι αστυνομικοί μπήκαν στον κοινόχρηστο χώρο και επέβαλαν πρόστιμο 50.000 ευρώ στον Αμερικανό διοργανωτή. Μάλιστα κατέγραψαν με κάμερες το τι συνέβαινε.

Click4more: Επελαύνει ο κορονοϊός! 948 νέα κρούσματα στην Αττική – Από 319 σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη – Δεκάδες περιοχές με διψήφιο αριθμό

Γομοστό Αχαΐας: Σε γάμο σε οικόπεδο με παρουσία 200 ατόμων, επιβλήθηκε πρόστιμο 50.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη και εκμισθωτή του (οικοπέδου).

Φαληράκι Ρόδου: Υπήρξε πρόστιμο 2.000 ευρώ για όρθιους πελάτες και 7 ημέρες κλείσιμο.

Σέριφος: Πρόστιμα επιβλήθηκαν σε 9 καταστήματα (ζαχαροπλαστείο-3 καφέ-3 καφενεία-2 εστιατόρια) για αποστάσεις και έλλειψη απολυμαντικών υγρών.

Πρόστιμα των 2.000 ευρώ και 7ημερο κλείσιμο «έπεσαν» σε Χώρα Νάξου, Μέτσοβο, Ηράκλειο Κρήτης.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ

Πηγή: ΣΚΑΪ.

To άρθρο «Μυστικοί» αστυνομικοί στα «κόκκινα νησιά» με κάμερες σε βίλες και κλαμπ – Όλο το σχέδιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ