20 Αυγούστου 2022

ΜΕΝΟΥ

Νέα πυρκαγιά στη Γαλικία της Ισπανίας – 1.000 εγκλωβισμένοι από πλημμύρες στην Κοιλάδα του Θανάτου, στην Καλιφόρνια

Στην απόκοσμη Κοιλάδα του Θανάτου στην Καλιφόρνια, ένα από τα πιο θερμά και ξηρά σημεία του πλανήτη, σημειώθηκαν εκτεταμένες πλημμύρες. Στην Ισπανία, στην περιφέρεια της Γαλικίας, νέα πυρκαγιά καίει δασικές εκτάσεις και οι αρχές απομακρύνουν εκατοντάδες πολίτες.

Τεράστιες πυρκαγιές μαίνονται εκτός ελέγχου στη Γαλικία της Ισπανίας απειλώντας σπίτια και αναγκάζοντας εκατοντάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για να σωθούν από τη μανία της φωτιάς. Μέχρι στιγμής, έχουν γίνει στάχτη 8 χιλιάδες στρέμματα δάσους, ενώ οι αρχές αύξησαν το συναγερμό, καθώς οι πύρινες φλόγες πλησιάζουν όλο και περισσότερο τις κατοικημένες περιοχές.

Στην Καλιφόρνια τώρα, μεγάλες πλημμύρες σαρώνουν την Κοιλάδα του Θανάτου, απειλώντας τουλάχιστον 1.000 ανθρώπους, καθώς τα αυτοκίνητα τους θάφτηκαν κάτω από τόνους νερού και δρόμοι έκλεισαν γύρω από το γνωστό πάρκο. Ευτυχώς, δεν υπήρξαν τραυματίες, όμως 1.000 άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί μέσα στο πάρκο και είναι αδύνατο να βγουν και δεκάδες αυτοκίνητα θάφτηκαν κάτω από μπάζα και τόνους λάσπης.

Ρεπορτάζ: Σόνια Φίλη

 

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy