19 Οκτωβρίου 2021

Νέα σημεία με δωρεάν wifi στο Καρπενήσι, με την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος WIFI4EU

Δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε κομβικά σημεία της πόλης του Καρπενησίου, θα έχουν στη διάθεσή τους δημότες και επισκέπτες.

Στην υλοποίηση του προγράμματος WIFI4EU προχώρησε ο δήμος Καρπενησίου. Πρόκειται, όπως έγραφαν τα Ευρυτανικά Νέα, για μια πρωτοβουλία μέσω της οποίας χορηγήθηκαν σε επιλέξιμους δήμους «κουπόνια», με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για την εγκατάσταση σημείων ασύρματης πρόσβασης WiFi σε κομβικά σημεία.

«Στα πλαίσια αυτού του προγράμματος», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του δήμου, «ο δήμος Καρπενησίου διεκδίκησε και εξασφάλισε κουπόνι αξίας 15.000 ευρώ, το οποίο αξιοποιήθηκε για την εγκατάσταση του δικτύου WiFi4EU στα εξής σημεία του Δήμου Καρπενησίου: Στην Κεντρική Πλατεία (αντικατέστησε το wifi hotspot ‘Dimos_Karpenisiou’), στο Πάρκο Νεράιδας, στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου (αίθουσα εκδηλώσεων και lobby), στο Πάρκο Αγίων Ευρυτάνων, στο Εθνικό Στάδιο Καρπενησίου (ανοιχτό και κλειστό γήπεδο, κερκίδες και αίθουσα με βάρη), στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρπενησίου (κερκίδες) και στην Πλατεία του Προφήτη Ηλία».

Για να συνδεθεί ο δημότης και ο επισκέπτης δωρεάν, επιλέγει το ssid WiFi4EU και στη σελίδα που εμφανίζεται πιέζει το πλήκτρο connect (σύνδεση).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ