4 Δεκεμβρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου – Αρχίζουν οι θερινές εκπτώσεις τη Δευτέρα 10/7

Με ανανεωμένη σύνθεση πορεύεται ο σύλλογος των εμπόρων, που διενήργησε εκλογές και ανάδειξη νέου συμβουλίου

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο προέκυψε στον Εμπορικό Σύλλογο Καρπενησίου, μετά τις αρχαιρεσίες και τη συγκρότηση σε Σώμα που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες εβδομάδες. Καθήκοντα Προέδρου ανέλαβε η Σιαφάκα Σπυριδούλα, με Αντιπρόεδρο τον Παναγιωτόπουλο Λεωνίδα και Γραμματέα τον Μούρτο Αλεξάνδρο. Ταμίας είναι ο Καραγιάννης Κωνσταντίνος και Μέλος ο Δεδούσης Περικλής.

Το νέο Δ/Σ του Εμπορικού Συλλόγου καλείται να διαχειριστεί τη διαρκή συρρίκνωση της εμπορικής δραστηριότητας στην πόλη του Καρπενησίου, απόρροια του δημογραφικού προβλήματος, των συνεχιζόμενων κρίσεων (πανδημία, ενεργειακό κ.α.) και της μειούμενης αγοραστικής δύναμης των καταναλωτών.

Υπενθυμίζεται πως, η περίοδος των θερινών εκπτώσεων ξεκινά από τις 10 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Στο πλαίσιο της περιόδου των εκπτώσεων, την Κυριακή 16 Ιουλίου τα καταστήματα θα είναι -προαιρετικά- ανοικτά σε όλη τη χώρα από 11:00 έως 20:00. Οι έμποροι του Καρπενησίου απευθύνουν κάλεσμα στους πολίτες να επισκεφθούν τις τοπικές επιχειρήσεις για να διαπιστώσουν από κοντά τις ανταγωνιστικές τιμές, την ποικιλία και ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ