6 Φεβρουαρίου 2023

ΜΕΝΟΥ

Νέο τρέιλερ του αναμενόμενου ντοκιμαντέρ για την Billie Eilish

Νέο τρέιλερ του αναμενόμενου ντοκιμαντέρ για την Billie Eilish

Πρεμιέρα κάνει στις 26 Φεβρουαρίου το ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry» που χαρτογραφεί την εκτόξευση της Billie Eilish στην στρατόσφαιρα της φήμης και η τραγουδίστρια έδωσε στη δημοσιότητα νέο τρέιλερ.

Το καινούργιο κλιπ ξεκινά με την Billie και τον αδελφό και παραγωγό της, Finneas, στο σπίτι. Στη συνέχεια, τους δείχνει να ηχογραφούν το άλμπουμ με το οποίο έκανε το ντεμπούτο της «When We All Fall Asleep, Where Do We Go?» και να παρευρίσκονται σε διάφορα show απονομής βραβείων.

Αναδεικνύει επίσης τη σχέση της Eilish με τους φανατικούς θαυμαστές της μέσω αποσπασμάτων από show. «Κοιτάω το πλήθος και βλέπω ότι ο κάθε ένας εκεί μέσα περνάει κάποιες δυσκολίες» λέει off camera. «Κι εγώ έχω τα ίδια προβλήματα. Μου πέρασε απ’ το μυαλό “γιατί να μην το κάνω αυτό τέχνη αντί απλά να ζω μαζί του;”».

Το ντοκιμαντέρ «The World’s A Little Blurry» έχει σκηνοθετήσει ο Ρ. Τζ. Κάτλερ, ο κινηματογραφιστής πίσω από το ντοκιμαντέρ «The September Issue» της Άνα Γουίντουρ, και περιλαμβάνει πλάνα από παρασκήνια συναυλιών. Επιπλέον, επιτρέπει μια εις βάθος ματιά στην οικογενειακή ζωή της τραγουδίστριας, ιχνηλατώντας την άνοδό της στη φήμη.

Το πρώτο πλήρες τρέιλερ του ντοκιμαντέρ δόθηκε στη δημοσιότητα τον περασμένο Δεκέμβριο. Και στις 21 Ιανουαρίου είχαμε τη χαρά να ακούσουμε το πιο πρόσφατο τραγούδι της Eilish, το «Lo Vas A Olvidar», μια πολλά αναμενόμενη συνεργασία της με τη Rosalía.

To άρθρο Νέο τρέιλερ του αναμενόμενου ντοκιμαντέρ για την Billie Eilish δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Generated by Feedzy