Ναύπλιο – Κορονοϊός: Έτρεχαν για να αποφύγουν τους αστυνομικούς – Νέες εικόνες συνωστισμού (pics)

Ναύπλιο – Κορονοϊός: Έτρεχαν για να αποφύγουν τους αστυνομικούς – Νέες εικόνες συνωστισμού (pics)

Πρωτοφανής για τα δεδομένα του Ναυπλίου επιχείρηση της αστυνομίας έγινε το απόγευμα του Σαββάτου (10-04-2021), για να διαλύσει συγκεντρωμένους που βρίσκονταν στα Κανόνια, στο χαρακτηριστικό σημείο με την πανοραμική θέα στο λιμάνι της πόλης.

Σύμφωνα με το anagnostis.org, στις 20.10 το απόγευμα και ενώ η Πλατεία στα Πέντε Αδέρφια είχε αρκετό κόσμο – κυρίως νεολαία – ξαφνικά έκαναν την εμφάνισή τους περιπολικά και μοτοσικλετιστές της ομάδας ΔΙΑΣ της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να αρχίσουν να τρέχουν τα παιδιά προς κάθε κατεύθυνση.

Με γρήγορες κινήσεις οι αστυνομικοί άρχισαν να κάνουν ελέγχους σε όσους δεν πρόλαβαν να απομακρυνθούν, είτε προς την παραλία, είτε προς τις μπανιέρες, είτε προς τον Ψαρομαχαλά. Οι αστυνομικοί έλεγξαν εξονυχιστικά και αυτοκίνητα με τους ιδιοκτήτες τους που περνούσαν από τα Κανόνια, ή είχαν σταθμεύσει στην περιοχή γύρω από τα Πέντε Αδέρφια.

 

To άρθρο Ναύπλιο – Κορονοϊός: Έτρεχαν για να αποφύγουν τους αστυνομικούς – Νέες εικόνες συνωστισμού (pics) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Τοπικές ειδήσεις
Επικαιρότητα
Αθλητικά