16 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Να αδράξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας” – Το μήνυμα του Δημάρχου Αγράφων στους υποψηφίους των Πανελλαδικών

Από τα Επαγγελματικά Λύκεια αρχίζει, την Πέμπτη 30 Μαΐου, η “μάχη” των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2024 για χιλιάδες υποψηφίους σε όλη την Ελλάδα, ενώ μία ημέρα αργότερα (31/5) η διαδικασία ξεκινά και στα Γενικά Λύκεια. Σε 124 ανέρχονται οι υποψήφιοι στα λύκεια της Ευρυτανίας, εκ των οποίων ποσοστό 55% αφορά το ΓΕΛ Καρπενησίου.

Στο μήνυμά του προς τους υποψηφίους, ο Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης, απευθύνεται στους υποψηφίους των Πανελλαδικών, με τα εξής λόγια:

«Έφτασε το χρονικό σημείο κατά το οποίο όλοι εσείς οι μαθητές και μαθήτριες καλείστε να αξιοποιήσετε τις γνώσεις και τις εμπειρίες των σχολικών σας χρόνων και να αδράξετε τους καρπούς των προσπαθειών σας.

Οι Πανελλήνιες εξετάσεις αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους σταθμούς της ζωής σας, το επιστέγασμα των προσπαθειών σας αλλά και την αφετηρία για ένα όμορφο μέλλον.

Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάτε πως η επιτυχία στις Πανελλήνιες εξετάσεις είναι σημαντική, ωστόσο δεν αποτελεί μονόδρομο για τις πολλές ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας. Με υπομονή, υπομονή, ψυχραιμία ευχόμαστε να πετύχετε τους στόχους σας.

Η οικογένεια, οι καθηγητές και φυσικά όλοι εμείς, ενώνουμε τις ευχές μας για “Καλή Επιτυχία στον στίβο των στόχων και των επιδιώξεων όλων των μαθητών που φοιτούν στα σχολεία του Δήμου Αγράφων. Καλή επιτυχία!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ