13 Ιουνίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Νεκρός ο μαχητής της Χαμάς που βεβήλωσε το νεκρό σώμα της Σάνι Λουκ

Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν τον μαχητή της Χαμάς που έφτυσε και έσερνε το γυμνό σώμα της Σάνι Λουκ στη Γάζα, υποστηρίζει η οικογένειά της.

Η 22χρονη Σάνι, Γερμανίδα υπήκοος και καλλιτέχνης τατουάζ, απήχθη από ένα μουσικό φεστιβάλ κοντά στο Κιμπούτς Ουρίμ, στο Ισραήλ, στις 7 Οκτωβρίου. Η οικογένεια της Σάνι φέρεται να αποκάλυψε ότι ο δράστης της κόρης της είχε εξοντωθεί από τον στρατό του Ισραήλ.

BREAKING:

The Israeli Army has killed one of the Hamas terrorists who was parading around 22-year-old Shani Louk’s dead body in Gaza. pic.twitter.com/2FssaOQdD4

— Visegrád 24 (@visegrad24) November 16, 2023

Η Σάνι κηρύχθηκε τελικά νεκρή στις 30 Οκτωβρίου, αφού ένα τμήμα του κρανίου της βρέθηκε στο σημείο του αιματοκυλίσματος του φεστιβάλ Σούπερ Νόβα. Ήταν μια πικρή είδηση για την οικογένειά της που ήλπιζε ότι ήταν ζωντανή και ότι την κρατούσαν όμηρο οι μαχητές της Χαμάς.

Η μητέρα της Σάνι, Ρικάρντα, φέρεται τώρα να αποκάλυψε στον τηλεοπτικό παρουσιαστή Ράμπι Σμάλεϊ ότι οι IDF εντόπισαν και σκότωσαν “το κτήνος της Χαμάς” που ήταν υπεύθυνο για τη “βεβήλωση” του σώματος της κόρης της.

Πηγή: news.com.au

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ